Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
Redo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw odpowiedzi na post ze w Poznaniu jest najlepszy rap, wysmiewasz go i zaliczasz niby do tych slabych (miedzy innymi z Peja :O) a teraz mowisz ze ma swietny flow i skillsy? Zdecyduj sie wreszcie.
--- Koniec cytatu ---
No przeciez pisze że żeby nie poszedł za hajsem to było by spoko ;)
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo przeciez pisze że żeby nie poszedł za hajsem to było by spoko ;)
--- Koniec cytatu ---
Każdy ma swój gust. Dla nas Mezo może być sprzedajną panią lekkich obyczajów, która priorytety prawdziwego rapera zostawiła na drugim planie. Wiem, że do ciebie nie dotrze że czasy "Panczlajnera", "Mezokracji", "Spirali Nienawiści" i "Futbolu" już nie wrócą,a to jest stary szara rzeczywistość. Teraz co najwyżej to Gurala warto słuchać...
Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStary, Ty chyba hip-hopola nie słyszałeś ;) Przecież Mezo na herezjach zajeb*scie nawija pokazuje że ma flow i skillsy ;)Tak samo w którymś kawałku z Owalem (Czerwiec czy coś takiego) Nie jestem żadnym fanem Meza ale boli mnie że poszedł za hajsem :(
--- Koniec cytatu ---
Przeciez to jest beznadziejne. A nawet jeśli twoim zdaniem mezo ma skillsy to ma u mnie brak szacunku choćby za to, że prawie każdy raper śmieje mu się w twarz a on opowiedzial tylko raz mesowi i to bardzo dawno. Przecież temat meza i nowatora byl poruszany tez w beefie Tedego z Rychem. Nowator coś tam odpowiedzial (ale to shit niesamowity) a mezo cicho siedzi. Zresztą kawałek "Herezje" to jeden z najlepszych kawałków meza, ale patrząc pod kątem ogółu polskiego rapu jest to kawałek delikatnie mówiąc średni...
budzikwn:
AleMacieDyskusjeNaTematMezo,KimOnKurdeJest?bezJajMialoBycOhipHopie!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Redo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzeciez to jest beznadziejne. A nawet jeśli twoim zdaniem mezo ma skillsy to ma u mnie brak szacunku choćby za to, że prawie każdy raper śmieje mu się w twarz a on opowiedzial tylko raz mesowi i to bardzo dawno. Przecież temat meza i nowatora byl poruszany tez w beefie Tedego z Rychem. Nowator coś tam odpowiedzial (ale to shit niesamowity) a mezo cicho siedzi. Zresztą kawałek "Herezje" to jeden z najlepszych kawałków meza, ale patrząc pod kątem ogółu polskiego rapu jest to kawałek delikatnie mówiąc średni...
--- Koniec cytatu ---
No tak i mam takie samo zdanie na ten temat ;)
Miało byc o hip-hopie i jest...tylko że o jakim hip-hopie my tu mówimy jak 3/4 sceny poszło za hajsem.Ludzi którzy to robią z przyjemności są w podziemiu...z resztą w tej chwili mainstream z podziemiem się konkretnie zmieszał...Kiedyś słuchając mainstreamowca wiedziałeś że to wyższa liga ;)
Nawigacja
[#] Następna strona