Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak i mam takie samo zdanie na ten temat ;)
Miało byc o hip-hopie i jest...tylko że o jakim hip-hopie my tu mówimy jak 3/4 sceny poszło za hajsem.Ludzi którzy to robią z przyjemności są w podziemiu...z resztą w tej chwili mainstream z podziemiem się konkretnie zmieszał...Kiedyś słuchając mainstreamowca wiedziałeś że to wyższa liga ;)
--- Koniec cytatu ---
Chcesz chłopie podziemie?
prosze :D
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Redo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChcesz chłopie podziemie?
prosze :D
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jakie podziemie masz na myśli pokazując mi kawałek Fokusa z 1997 roku? :D Który już dawno zapomniał znaczenie słowa "Podziemie"
Chodziło mi o teraz zajaranych dzieciaków rapem którzy nawijką sięgają do najlepszych...może nie profesjonalizmem ani charyzmą...Powiedzcie mi co sądzicie o nowym PeZecie...Ja myślę że on to tak skompletował...
Muzyka Klasyczna (Dostaliśmy ok 50 minut klasycznego rapu)
Muzyka Poważna (PeZet nawija poważnie)
Muzyka Rozrywkowa (Szybkie rytmiczne kawałki)
Muzyka Emocjonalna (Kawałki w których górę biorą emocje)
rageman:
Dla mnie najlepsza klasyczna później rozrywkowa i poważna egzekwo i na koniec emocjonalna, jakoś mi najmniej pasuje
a teraz PeZet nagrywa płytke z Małolatem już nagrali kawałek EMO, płyta ukaże sie w tym roku
a co do rozrywkowej to jest to cytat : "melanż, gruby melanż"
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem jakie podziemie masz na myśli pokazując mi kawałek Fokusa z 1997 roku? :D Który już dawno zapomniał znaczenie słowa "Podziemie"
Chodziło mi o teraz zajaranych dzieciaków rapem którzy nawijką sięgają do najlepszych...może nie profesjonalizmem ani charyzmą...Powiedzcie mi co sądzicie o nowym PeZecie...Ja myślę że on to tak skompletował...
Muzyka Klasyczna (Dostaliśmy ok 50 minut klasycznego rapu)
Muzyka Poważna (PeZet nawija poważnie)
Muzyka Rozrywkowa (Szybkie rytmiczne kawałki)
Muzyka Emocjonalna (Kawałki w których górę biorą emocje)
--- Koniec cytatu ---
Ty sie najpierw w tekst wsłuchaj,a potem mi tu świeć PeZetaMi i innymi durniami. Mezo się sprzedał, choć wiem, że to do twojej pustej pały nie dojdzie, to taka prawda jest. Kawałek hgip-hopowy musi mieć przesłanie, a nie udawany skill i flow.
Przesłuchaj se to!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE,
a potem zaczynaj dopiero konwersację.
Galernik tak samo jest z PeZetEm. W piosence "mówie nie", którą nagrał z Molestą zarzekał sie wielce, że się nie sprzeda, a co teraz? Rap o sexie z latwa kobietami to nie rap.
Redo chcesz rap z charyzmą?
rageman:
wiesz nie wszystkie piosenki są o sexie z łatwymi
poza tym moje ulubione kawałki Pawełka to "ukryty w mieście krzyk'' , ''szósty zmysł'' , ''retro'' , ''nie jestem dawno''
Nawigacja
[#] Następna strona