Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz nie wszystkie piosenki są o sexie z łatwymi
poza tym moje ulubione kawałki Pawełka to "ukryty w mieście krzyk'' , ''szósty zmysł'' , ''retro'' , ''nie jestem dawno''
--- Koniec cytatu ---
Wiem słyszałem "Myśl" albo "Myśli" i jestem pod wrażeniem
Friter:
Kawałki o sexie z łatwymi to też rap. Posłuchajcie sobie N.W.A...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz nie wszystkie piosenki są o sexie z łatwymi
poza tym moje ulubione kawałki Pawełka to "ukryty w mieście krzyk'' , ''szósty zmysł'' , ''retro'' , ''nie jestem dawno''
--- Koniec cytatu ---
A moja to na pewno "Seniorita", "5-10-15" i "Rap robię". No i oczywiście niektóre produkcje Płomienia81 ;D
rageman:
wiesz można sie rozpisywać jakie są ulubione,powstało ich bardzo dużo, mógłbym jeszcze wspomnieć o "#1", "nie tylko hit na lato", "na tym osiedlu", "niegrzeczna" itd. Ja codziennie jak ide spać słucham sobie płyty Pezeta przez jakąś 1h i robie tak od kilku miesięcy i jeszcze mi sie nie znudziło
Redo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETy sie najpierw w tekst wsłuchaj,a potem mi tu świeć PeZetaMi i innymi durniami. Mezo się sprzedał, choć wiem, że to do twojej pustej pały nie dojdzie, to taka prawda jest. Kawałek hgip-hopowy musi mieć przesłanie, a nie udawany skill i flow.
Przesłuchaj se to!
,
a potem zaczynaj dopiero konwersację.
Galernik tak samo jest z PeZetEm. W piosence "mówie nie", którą nagrał z Molestą zarzekał sie wielce, że się nie sprzeda, a co teraz? Rap o sexie z latwa kobietami to nie rap.
Redo chcesz rap z charyzmą?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Powiedz mi człowieku co to jest hip-hop a co to rap?Bo załóżmy, że nie wiem... :D :D :D (daje dyche że 3/4 tego forum myśli ze rap i hip-hop to to samo)...Sory ale Kalibra na tej scenie już nie ma i nie będzie...Z resztą człowieku na bank dopiero teraz usłyszałeś o Kalibrze...Mam duży szacunek do Magika ale jego działalność artystyczna już się zakończyła...Gdzie byłeś za lat świetności kalibra?Te kawałki są dawno oklepane...a nie wierze że chce ci się w kółko słuchać tego samego ;)
Wracając do tematu Galernika...PeZeta nazywasz durniem?Człowieku ogarnij się PeZet ma flow co pokazuje w kawałku "Gdyby miało nie być jutra"...Fakt faktem, że PeZet to wg mnie jeden z najgorszych lirycznie raperów w Polsce...
Chcecie dobry rap?z bałnsem?
To ma pie*dolnięcie
rageman:
hip-hop to subkultura, nie tylko muza ale też styl ubierania się, graffiti itp
a rap to muzyka tylko i wyłącznie
nie myle sie ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWracając do tematu Galernika...PeZeta nazywasz durniem?Człowieku ogarnij się PeZet ma flow co pokazuje w kawałku "Gdyby miało nie być jutra"...Fakt faktem, że PeZet to wg mnie jeden z najgorszych lirycznie raperów w Polsce...
--- Koniec cytatu ---
chyba cos ci sie pomyliło, nic takiego nie powiedziałem
Nawigacja
[#] Następna strona