Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
rudek9:
Nie ma to jak nagrać Dissa na śląską scenę HH i potem się do niego nie przyznawać...
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie ma to jak nagrać Dissa na śląską scenę HH i potem się do niego nie przyznawać...
--- Koniec cytatu ---
o co ci chodzi z tym disem na slaska scene HH bo nie czaje ? ty sie tak podniecasz ta slaska scena wrzucasz jakies piosenki daba czy k44 stare nuty ze juz w dupie wypieklo to sluchanie wrzucaj cos lepszego a nie w kolo ciale to samo ja rozumiem ze jestes z tamtad ale tak to wychwalasz jak by byli mistrzami
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEo co ci chodzi z tym disem na slaska scene HH bo nie czaje ? ty sie tak podniecasz ta slaska scena wrzucasz jakies piosenki daba czy k44 stare nuty ze juz w dupie wypieklo to sluchanie wrzucaj cos lepszego a nie w kolo ciale to samo ja rozumiem ze jestes z tamtad ale tak to wychwalasz jak by byli mistrzami
--- Koniec cytatu ---
To jak ci sie coś nie podoba to omijaj ten temat :D. Mikołów - Katowice - Kielce <-- tu się narodził RAP, więc śląsk jest stolicą rapu.
A o co mi chodzi z dissem na śląską scenę? Była mała wojna Katowice - Wrocław. Rękawicę podjął Pokahontaz nagrywając "Za szybcy się wściekli". 3W zastosowali chwyt poniżej pasa. W 15MC jeden z wersów dissuje Magika mianowice "...lubił tożsamość gubić...", co jest nawiązaniem do "Plus i Minus".
A podniecam się śląską sceną, bo jeszcze nie znalazłem nikogo kto by się sprzedał, co w np. scenie Poznańskiej jest nagminne. Jeżeli myślisz, że na scenie śląskiej jest tylko dAb i K44, to chyba nie słuchałeś nigdy śląskiej sceny. Proszę o to przykład świetnego tekściaża ze śląska:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE, i przy okazji wstawiam unikat - czyli coś, czego Grupa Operacyjna już NIGDY nie nagra!
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA podniecam się śląską sceną, bo jeszcze nie znalazłem nikogo kto by się sprzedał, co w np. scenie Poznańskiej jest nagminne.
--- Koniec cytatu ---
Kto sie z tej poznańskiej sceny sprzedał? Gural(mimo, ze nalezy do jednego z lepszych w tym kraju), pseudoraper Mezo, ktos jeszcze?
gangster11:
Nawigacja
[#] Następna strona