Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKto sie z tej poznańskiej sceny sprzedał? Gural(mimo, ze nalezy do jednego z lepszych w tym kraju), pseudoraper Mezo, ktos jeszcze?
--- Koniec cytatu ---
Gural, Mezo, Peja (proszę! nie gadajmy już o tym prostaku), Liber, Doniu.
A nie sprzedali:
Kris, Owal, ZDN, 52 Dębiec
Friter:
To wszystko to są tylko prywatne oceny i prywatne interpretacje pojęcia "sprzedany"....
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGural, Mezo, Peja (proszę! nie gadajmy już o tym prostaku), Liber, Doniu.
A nie sprzedali:
Kris, Owal, ZDN, 52 Dębiec
--- Koniec cytatu ---
I to wszystko? Tylko tyle, zeby uzyc slowa "nagminne sprzedawanie"? Swoja droga 9 przedestawicieli Poznania wymieniles... Z czego Doniu i Liber sa z Obornik. Niezbyt wielu. Do tego czy Peja sie "sprzedal"? Tutaj mozna by sie zastanowic.
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI to wszystko? Tylko tyle, zeby uzyc slowa "nagminne sprzedawanie"? Swoja droga 9 przedestawicieli Poznania wymieniles... Z czego Doniu i Liber sa z Obornik. Niezbyt wielu. Do tego czy Peja sie "sprzedal"? Tutaj mozna by sie zastanowic.
--- Koniec cytatu ---
Szczerze to nie znam więcej, bo jakoś Poznań nie obija się o uszy nam i na youtube wpisując Poznań HH wyskakują w/w artyści i "artyści".
Powiedzmy tak: z Peją jest tak jak z Gie Ope (Grupa Operacyjna). Gdyby wsłuchać się w ich teksty to można powiedzieć "tak! piszą o życiu", ale i Rysiek i Mieszko popełnili błędy. Pierwszy niepotrzebnie wdał się we "walkę" z TeDe Fiodorem (dlaczego walkę w cudzysłowiu? Otóż Numer Raz ich pogodził!!!) co jak wiadomo było ostro pod publikę. Gie Ope miało świetną płytę o nazwie "Terapia Szokowa". Osobiście się przyznam, że mam ją w swojej "biblioteczce", ale potem zaczęli jechać po tzw "gwiazdach polskiego showbiznesu", co przyniosło mu drogę właśnie w tamte rejony. Uwierz mi, żeby przywócić sobie tamtą reputację i RPS i Gie Ope muszą ostro i rzetelnie pracować na swoje.
Dobra zmieńmy temat! Ktoś ostatnio napisał, że widział klip promocyjny do "Czarnego Złota". Długo szukałem i znalazłem i wklejam:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
i Making of :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Bogo_Chelsea:
Spoko nuta ale klip total zenada !
Nawigacja
[#] Następna strona