Archiwum > Rozrywka

Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.

<< < (116/167) > >>

rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFilmik

A plyta juz jutro :)

--- Koniec cytatu ---

Nie potrafię się doczekać xD

Friter:
Taaak i Gural który (podobno) się sprzedał i jest zajebiscie łasy na hajs wrzuca całą płytę na youtube przed premierą  ;D ;D ;D

--- Cytuj --- "W związku ze zbliżającą się oficjalną datą premiery płyty (Piątek, 11.06.2010) przygotowaliśmy niespodziankę dla wszystkich internautów, ktorzy jeszcze nie są do końca zdecydowani co do zakupu nowego albumu Gurala. Już w Czwartek, 10.06 od godziny 00:01 na naszym oficjalnym kanale YouTube ( REJESTRACJA lub LOGOWANIE) udostępniamy całą płytę TOTEM LEŚNYCH LUDZI do odsłuchu online! Nie musicie już pobierać płyty z pirackich serwerów, a razem z nią setek wirusów i fałszywych plików. Nie musicie zgrywać oryginalnych płyt do formatu mp3 i przesyłać znajomym. Wszystkie kawałki z TOTEMU są za darmo do odsłuchania na DJ DZIADZIOR TV!"

--- Koniec cytatu ---

eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie potrafię się doczekać xD

--- Koniec cytatu ---
Super :)

Tak jak Gural ostatnio mnie czesciej denerwowal niz pozytywnie zaskakiwal, tak ta nowa plyta znowu mnie do siebie przekonal.
Teraz jeszcze tylko czekam na Dem6n6l6gie ;D

rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper :)

Tak jak Gural ostatnio mnie czesciej denerwowal niz pozytywnie zaskakiwal, tak ta nowa plyta znowu mnie do siebie przekonal.
Teraz jeszcze tylko czekam na Dem6n6l6gie ;D

--- Koniec cytatu ---
Wiesz też nie wierzyłem, że od czasów "Drewnianej Małpy Rock" napisze coś głębokiego, ale coś już się święciło, gdy nagrywał z GrubSonem to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

słysząc to przeczuwałem, że Gural, wreście dopracuje płyte...

etoop:
rudek9 - Patrząc na twoje wypowiedzi widać że się chuja znasz tylko próbujesz wciskać swoje racje innym To jest jak twój idol mówi Żenada !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej