Archiwum > Rozrywka

Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.

<< < (121/167) > >>

bartek71993:
HG daje rade ;D

Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokładniej w 2001 był beef pomiędzy Obrońcami Tytułu (Dizkret, Eis, Eldo, Jotuze, Noon, Pezet) a GibGibonem (Borixon, CNE, Tede, WSZ) który wygrał Gibon w bitwie płockiej (Tede praktycznie sam rozniósł Obrońców). W 2006 był jeszcze beef pomiędzy Tede a Płomieniem 81.

--- Koniec cytatu ---

Tylko ze wiekszosc ludzi mowi ze Beef wygrali Obroncy a Tede praktycznie sam nawijal na Eldo i Pezeta w Plocku

LuKeL:
Nie wiem jak można mówić , że Obrońcy wygrali jak Tede ich sam zmiótł. Pezet nie potrafił nic odpowiedzieć jak Tede go zjechał. Zacinał się  , jakieś głupoty mówił. WSZ to robił z siebie pajaca tylko , więc sam Tede dał pokaz.

rageman:
Pezet: "Mój konflikt z Tede zakończył się już jakiś czas temu, a z Ryśkiem broń Boże nie mam beefu, szanuję twórczość obydwu raperów i ich dokonania. Rysiek to inteligentny facet, więc na pewno będzie wiedział, że nie staję w ten sposób przeciwko niemu. Co więcej będzie można usłyszeć nas razem w jednym kawałku, na płycie znanego polskiego rapera.(...)Można też dodać, że - a propos wydarzenia w Zielonej Górze - poniekąd opowiedziałem się za Peją, bo tak czułem i myślałem. Co nie znaczy, że jeśli Tede miał na ten temat inne zdanie to ja mam z nim beef, ja już miałem z nim beef i nie znaczy, że chcę mieć beef z Peją, czy też występuję przeciwko niemu. Czekam aż polski słuchacz do tego dorośnie."

Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETylko ze wiekszosc ludzi mowi ze Beef wygrali Obroncy a Tede praktycznie sam nawijal na Eldo i Pezeta w Plocku

--- Koniec cytatu ---
Akurat większość ludzi mówi, że beef wygrał GibGibon, co sam potem przyznał nawet Eldoka i PeZet.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Oczywiście było jeszcze wcześniej kilka dissow...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej