Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
Bogo_Chelsea:
Moze wypadl bardzo dobrze ale on znowu opowiada o tej biedzie i ze mial w zyciu ciezko, widzialem z nim tyle wywiadow i ciagle gada o tym samym wczoraj tak samo.
robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoze wypadl bardzo dobrze ale on znowu opowiada o tej biedzie i ze mial w zyciu ciezko, widzialem z nim tyle wywiadow i ciagle gada o tym samym wczoraj tak samo.
--- Koniec cytatu ---
przeszkadza ci to nie oglądaj. Najwidoczniej bardzo to przeżył.
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzeszkadza ci to nie oglądaj. Najwidoczniej bardzo to przeżył.
--- Koniec cytatu ---
Dobra ty ciagle w jakis wywiadach sie zali albo w telewizji juz mi sie sluchac ciagel o tym samym znudzilo, ja wiem co przezyl i bylo mu ciezko napewno kazdy z nas by tak nie chcial
Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra ty ciagle w jakis wywiadach sie zali albo w telewizji juz mi sie sluchac ciagel o tym samym znudzilo, ja wiem co przezyl i bylo mu ciezko napewno kazdy z nas by tak nie chcial
--- Koniec cytatu ---
każdy dziennikarz się o to pyta, a on tylko odpowiada. Masz rację troche to nudne, jedank myślę że wina leży bardziej po stronie tych dziennikarzy co szukają sensacji w CV Ryska...
budzikwn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona