Kilka spraw:
Smagalaz to 2009 rok
Piszę się AbradAb a nie AbraDab
Płytka roku?? POE 2010 Złodzieje zapalniczek
Licz się ze słowami!!! Publicznie wyzywał nie będe bo wtedy dostane bana, ale ty tedziku wypier z tandetą i bełkotem. kumasz jakieś zdanie? ja nie. jestes hejterem. wszyscy co są za tede to skonczone ....
użyje rudku drogi argumentów: mianowicie w Opolu przypomnij sobie jak go "ciepło" przywitano:gwizdy i nic więcej. komercyjna telewizja nienawidzi peji a jego rap to dla prawdziwych facetów
Płytkie myślenie to to co wyszczególnia wszystkich Slu'owców. To ja się ciebie zapytam. Od kiedy uliczne P'""""nie o czym czego nie ma nie będzie jest rapem dla prawdziwych facetów?? Fakt! Płyty ze Slums Attack, były genialne, tak jak Na Serio, a "gruba impra" gnie po melanżach, ale tedzikus nie pokazuje swoich wad, jaką u Ryśka niejako jest brak dystansu do siebie. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, przecież to wolny kraj. Tede miał prawo powiedzieć coś nie przychylnego Ryśkowi, tak samo jak ten Rysiek nie miał prawa nasyłać watahy idiotów na tego piętnastolatka. Mógł to przecież zignorować, albo potraktować to z dystansem i poczuciem humoru, jak całą akcję z Dissem potraktował Jacek.
W dodatku mam argument, którego nie przebijesz niczym. Mianowicie kolebki rapu w Polsce (Świętokrzyskie i Śląsk) od zawsze współpracują z Tedasem, a nie Ryśkiem...Dlaczego? Nie wiem...