Archiwum > Rozrywka
Hip-Hop [PL]-wszystko-dissy, koncerty, płyty, underground.
piuk11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo kogo ty to mowisz ? ja tutaj Tedego na forum nie widze :D
--- Koniec cytatu ---
Nie kpij sobie. Widać tylko fałszywcy są za Tede, a ty jesteś przykładem
Bogo_Chelsea:
Kapa koniu! Kto tu mowi ze ktos jest za tede? ile ty masz lat ? pewnie 16, wbijasz na forum i robisz zadyme trzeba bylo sie wczesniej zarejestrowac wtedy omawialismy ten temat.
rageman:
Polecam nową płyte HiFi Bandy 23:55. U mnie w media markt po 25 zł a naprawdę opłaca sie kupić
Friter:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPolecam nową płyte HiFi Bandy 23:55. U mnie w media markt po 25 zł a naprawdę opłaca sie kupić
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się, pożądny krążek.
REJESTRACJA lub LOGOWANIELicz się ze słowami!!! Publicznie wyzywał nie będe bo wtedy dostane bana, ale ty tedziku wypier z tandetą i bełkotem. kumasz jakieś zdanie? ja nie. jestes hejterem. wszyscy co są za tede to skonczone ....
--- Koniec cytatu ---
Kiedy Tede zaczął robić rap to ty z dywanu spadałeś. Więc nawet jeżeli go nie lubisz zachowaj trochę pokory.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEużyje rudku drogi argumentów: mianowicie w Opolu przypomnij sobie jak go "ciepło" przywitano:gwizdy i nic więcej. komercyjna telewizja nienawidzi peji a jego rap to dla prawdziwych facetów
--- Koniec cytatu ---
Albo to taka marna prowokacja albo chcesz zrobić antyreklamę Ryśkowi (którego jako artystę szanuję) albo po prostu jesteś kretynem jakich niestety wielu. Naprawdę szkoda słów.
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kurnik Studio Represent's
Nawigacja
[#] Następna strona