Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Inne

Jak zrobić intro? Tutorial.

(1/6) > >>

troj1988:
Elo, kilka osób pisze do mnie bym zrobił im intro jakiejś drużyny. Jest to tak proste, że każdy może to zrobić w 10 sekund :)

1. Wybieramy filmik, który chcemy mieć w intro (najlepiej wysokiej jakości)
2. Następnie musimy zmienić format tego pliku. Nasz plik intro ma być bez żadnego rozszerzenia, więc musimy skasować rozszerzenie (jak to zrobić chyba nie muszę mówić ;)) - jeśli mamy np plik barca1-1.avi to backspace'm kasujemy ".avi" i zostaje sama nazwa barca1-1 (no chyba prościej tego nie da się wytłumaczyć ;D)
3. Następnie zmieniamy nazwę pliku z "barca1-1" na "pes09title"
4. Plik "pes09title" wrzucamy do folderu C:/Program Files/PES 2009/img (bądź inny folder z grą) - nie mylić z kitserverem!
5. Odpalamy grę i cieszymy się nowym intro ;)

Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe i przyda się niejednemu forumowiczowi, pozdro!

kamilczesio4:
A jak by ktoś nie wiedział jak znieś rozszerzenia to wytłumaczam :)
Wchodzimy w byle jaki folder naciskamy u góry zakładke Narzędzią/Opcje folderów...
Wchodzimy w zakładke widok (gdy wyskoczy nam okienko) oczywiście naciskamy w tym okienku :)
I odznaczamy tam gdzie pisze Ukryj rozszerzenia znanych typów plików i już możemy robić krok numer 2 kasując format filmu :)

troj1988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak by ktoś nie wiedział jak znieś rozszerzenia to wytłumaczam :)
Wchodzimy w byle jaki folder naciskamy u góry zakładke Narzędzią/Opcje folderów...
Wchodzimy w zakładke widok (gdy wyskoczy nam okienko) oczywiście naciskamy w tym okienku :)
I odznaczamy tam gdzie pisze Ukryj rozszerzenia znanych typów plików i już możemy robić krok numer 2 kasując format filmu :)

--- Koniec cytatu ---

nie ma jak współpraca :D

kamilczesio4:
Tak jest :)  ;D

ThEgUnNeRsXd:
a ja mam problem a mianowicie:
ściągam z youtube.pl plik arsenal tricks v.2 to nie mma we właściwościach napisanego rozszerzenia przy nazwie więc jak chce ten plik pes09title podmienić w img to nawet nie pisze mi czy zastąpić plik tylko mam 2 takie pliki w innym formacie  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej