Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników
Sky Sport Italy 08/09 by ninuzzu.
CiagorexSTW:
no to nie GM tylko GA. tylko tak się składa że ja mam tego patcha i u mnie działa bez zarzutu
czerwono-czarny:
Om dobra to G.A....CiagorexSTW super to jak bys był tak dobry napisał bys jak mam to wgrac???...byłbym bardzo wdzieczny..Ps.powiedziałes,ze ci działa to mogłes napisac odrazu jak to wgrac prosiłem wyzej juz w paru mpostach o to....
Michał17Widzew:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOm dobra to G.A....CiagorexSTW super to jak bys był tak dobry napisał bys jak mam to wgrac???...byłbym bardzo wdzieczny..Ps.powiedziałes,ze ci działa to mogłes napisac odrazu jak to wgrac prosiłem wyzej juz w paru mpostach o to....
--- Koniec cytatu ---
wywal taka samo końcówkę bo masz na pewno i ci czyta ta 1 ....
czerwono-czarny:
Jaka zmienic koncówke??? ;/ moze powiesz?...nie ma innych nr tam takich samych jest folder cv05.img i rv_0c_X.img te pierwszy wrzucam te pliki do kitserwera do cv05.img a ten drugi cały flolder do kitserwer/img i jeszcze próbowałem do selectora scoreboard wrzucic ten folder z z scoreboard i wybrałem go i nic recznie tez próbowałem nie wiem...;/ ;(
czerwono-czarny:
a co to ma do tego???.Taki folder był po pobraniu tego wiec nic tu zmiany folderu nie pomoze ;/ Ps.nie działa
Nawigacja
[#] Następna strona