Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tablice Wyników

Sky Sport Italy 08/09 by ninuzzu.

<< < (6/7) > >>

czerwono-czarny:
nie nie ma nic do tego co ty mówisz??? przeciez jak zmienie nazwe na ten co powiedziałes to podmieni mi z tym folderem z kitserwera a tam sa pliki nie tylko oparte na scoreboard wiec...;/ mam scoreboard foldery cv05.img i te cos tam x :/;/;/ powiesz mi gdzie mam to powrzucac??? najlepiej powiedział by mi ten co mu działa na G.A,ale on wlał sie pochwalic,ze mu działa niz mi wytłumaczyc ;/

czerwono-czarny:
Ok pozmieniałem wszystko na unnamed_ok wrzuciłem wszystko do cv05.img zmieniajac na unnamed_ i te pilki z drugiego folderu x tez i wszystko działa,ale jedno chyba nie czy to tak ma byc??? chyba nie a jak nie to jaki plik za to odpowiada co zle zrobiłem??? ps.aha i replay nie ma jest tylko ten oryginalny Pes 2009

czerwono-czarny:
No przed meczem mam mam te zajefajne składy sa super a te na wejsciu na screene jakies dziwne myslałem,ze musi byc tak jak w innych,ze na cały ekran jest...dzieki za pomoc jest Git tylko replay nie mam...

czerwono-czarny:
Mam pytanie ,który mam plik i jak wrzucic zebym miał replay??? ps.w ogóle nie wiemco to za akcja,ze wgrałem te scoreboard i w oryginalnym trybie ligi mistrzów jak po meczu jest statystyki na dole czyli posiadanie piłki itp to jest to tablica z tego sky sport o co chodzi??????

CiagorexSTW:
replay to plik unnamed_467 w cv05  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej