Dział Ogólny > PES 2009

Wasze kariery w BAL

(1/6) > >>

blackout.:
Proszę tu o szczegółowe opisanie swojej kariery w BAL (Become a Legend). ;) Chętnie zobaczymy też screeny i filmiki.Ja nie opiszę wam mojej,bo obecnie żadnej nie mam.Mogę z tego co pamiętam,opisać,ale w skrócie.

Grałem w wielu klubach angielskich.Ostatnim był Newclaste United.Osiągnięcia?No na pewno,nie raz byłem wybrany jako gracz meczy.Zagranie pierwszego meczu i najważniejsze : 2.Miejsce w "pseudo" Pucharze UEFA!

Proszę o opisywanie waszych karier!

Death1234:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę tu o szczegółowe opisanie swojej kariery w BAL (Become a Legend). ;) Chętnie zobaczymy też screeny i filmiki.Ja nie opiszę wam mojej,bo obecnie żadnej nie mam.Mogę z tego co pamiętam,opisać,ale w skrócie.

Grałem w wielu klubach angielskich.Ostatnim był Newclaste United.Osiągnięcia?No na pewno,nie raz byłem wybrany jako gracz meczy.Zagranie pierwszego meczu i najważniejsze : 2.Miejsce w "pseudo" Pucharze UEFA!

Proszę o opisywanie waszych karier!

--- Koniec cytatu ---
mnie kupili do Arsenalu, Ajaksu  manchester city lech poznań  :) obecnie w arsenalu a osiągnięcia dużo ich  :)

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmnie kupili do Arsenalu, Ajaksu  manchester city lech poznań  :) obecnie w arsenalu a osiągnięcia dużo ich  :)

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEProszę tu o szczegółowe opisanie swojej kariery w BAL (Become a Legend). ;)
--- Koniec cytatu ---

Mówiłem,że szczegółowe!Takie sranie w banie,to wiesz.

ThEgUnNeRsXd:
ja dokładnie nie pami ętam ale z 250 graczy meczu z 4 najlepszego gracza mistrzostw itd. i zrobiłem coś co nifgdy się nie srtanie wygrałem z polską mistrzostwa świata hahhahaha ale i tak wolę ML tam przynajmnie są rzeczy niemożliwe xD

Death1234:
no dobra w arsenalu to premier league i fa cup wygrałem master league puchar uefa puchar europy i pare jeszcze w lechu wygrałem ekstraklase i puchar najlepszego piłkarza sezony nawet do C.Ronaldo byłem lepszy troszkę w tych ocenkach XD ^^^ ;)
a w ajaksie tylko master league i jeszcze jakiś puchar ale nie pamiętam nazwy

A za ile was kupują ? :) ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej