Dział Ogólny > PES 2009

Jaki klub ...

<< < (2/3) > >>

ARTURZ1234:
Ja jestem Za Barcą od paru dobrych lat (odkąd interesuje sie footbolem) Gdyż to klub z tradycjami , mlodymi gwaizdami , najlepszym footbolem na świecie i oczywiście najlepszym trenerem na świecie a jest nim ... PEP GUARDIOLA

Vamos Barca

¤★WiślaK★¤:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa jestem Za Barcą od paru dobrych lat (odkąd interesuje sie footbolem) Gdyż to klub z tradycjami , mlodymi gwaizdami , najlepszym footbolem na świecie i oczywiście najlepszym trenerem na świecie a jest nim ... PEP GUARDIOLA

Vamos Barca

--- Koniec cytatu ---
PODPISUJĘ SIĘ
NO I JA JESTEM ZA WISŁĄ...A JESTEM SPOD WARSZAWY ....DLACZEGO?
bo ma wspaniałych kibiców
bo ma świetnych piłkarzy
niezłego trenera
odnosi sukcesy
i wiele,wiele jeszcze

kabzel:
                                              REAL MADRYT

bo jest najlepszy :):):)

cannabis piotrek:
wszystkie kundle wiślackie takie jak ten z pod warszawy trzeba walić w łeb . I ! każdy to powie CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE . i apropo tych wspaniałych kibiców o ktorych wspomniał ten gościu z pod warszawy, powiem tylke same [cenzura] konfidenty i ścierwa

Mafiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwszystkie kundle wiślackie takie jak ten z pod warszawy trzeba walić w łeb . I ! każdy to powie CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE . i apropo tych wspaniałych kibiców o ktorych wspomniał ten gościu z pod warszawy, powiem tylke same [cenzura] konfidenty i ścierwa

--- Koniec cytatu ---
Po co od razu takie nerwy??
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa jestem Za Barcą od paru dobrych lat (odkąd interesuje sie footbolem) Gdyż to klub z tradycjami , mlodymi gwaizdami , najlepszym footbolem na świecie i oczywiście najlepszym trenerem na świecie a jest nim ... PEP GUARDIOLA

Vamos Barca

--- Koniec cytatu ---
No to tak jak ja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej