Mam niezmierną przyjemność zaprosić wszystkich graczy Pro Evolution Soccer oraz miłośników pięknego futbolu na mecz pokazowy z udziałem dwóch wspaniałych graczy pesleague.pl. W program
live piątek 22 maja o godzinie 18:00 w Lookr.tv wystąpią
Adam 'senyo' Adamczyk oraz
Radek 'ciechan78' Ciechanowicz, którzy przybliżą Wam grę PES i rozegrają pokazowy mecz - oczywiście z komentarzem
neqsa .
Gracze pokażą podstawowe ustawiania, odpowiedzą na wasze pytania, a na koniec
ujawnią tajemnicę, wychodzenia bramkarza pod pole karne przeciwnika podczas stałych fragmentów gry oraz w 90 minucie .
Zapraszam wszystkich do aktywnego udziału w transmisji,komentowania jej, przewidziany jest również
konkurs dla widzów - do wygrania gry od CD-Projekt.
Na zakończenie przypomnę Wam sylwetki i osiągnięcia naszych graczy:
Ciechan78 - wiek 31 lat - powiedział o sobie:
"Na co dzień pracuje "na taxi". W pesa zacząłem grac od 06, a wczesnej grałem sporadycznie z kumplami w iss-a. Moje cale życie poświęcone było sportowi, a dokładnie piłce nożnej. Od 12 roku życia grałem w kilku klubach mazowieckich - najwyżej 4 liga. Zaliczylem równiez 4 miesięczną przygodę w niemieckim 5 ligowym zespole, niestety poważna kontuzja kolana skończyła moją karierę napastnika.
Obecnie jestem żonaty od 2 lat dziecko w drodze i już w październiku zostanę ojcem.
W pesa gram dla zabawy po ciężkiej pracy. Lubie sobie posiedzieć przy kompie i kontynuować karierę piłkarską oczywiście wirtualna właśnie w Pesa.
Na Pesleague.pl jestem już 3 rok i zawsze jakoś udawało mi się być w czołówce rankingu. Jednakże gram tylko na tej stronie, bo polubiłem tych ludzi i klimat jaki tam panuje."
Na pesleague.pl zdobył m.in
pes2009: Puchar Dnia [2008-10-31]- team: Internacional
pes2009: Turniej Dnia [2008-12-11] - team: Hiszpania
pes6: Turniej Dnia [2007-05-27] - team: Bolton Wanderers
Senyo - wiek 19 lat - powiedział o sobie:
"Nazywam się Adam Adamczyk w grze znany jako
Senyo.Mam 19lat i lubie chrupki . Reprezentuje barwy multigamingu Universal Soldiers. Swoja przygodę z tą symulacja piłki nożnej zacząłem od częsci oznaczonej numerem 6.Moim największym osiągnięciem do tej pory jest 4 miejsce w pierwszym sezonie ESL Amature Series oraz awansowanie do fazy
pucharowej na Ostatecznej rozgrywce HLC 2008. Na tym LAN'ie dostałem zaproszenie do ligi pesleague.pl od Maćka, który jest współtwórcą.
Na pesleague.pl zdobył m.in
Puchar Dnia [2008-10-28] - team: Argentyna
Puchar Dnia [2009-02-23] - team: Fulham Londyn
Zapraszamy w piątek 22 maja o godzinie 18:00 w Lookr.tv.Będzie się działo!!!