Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Przyśpiewka
Celtic 1888:
Potrzebuje kogoś kto móglby mi zrobić przyspiewki do jednego klubu , więcej info podam na pw , jeżeli takowy wykonawca by się znalazł , pozdrawiam .
czerwono-czarny:
zrób sobie sam człowieku ;/ na forum tutorial masz tyle wiadomosci na ten temat a nawet nie poczytasz tylko odrazu prosisz...
Celtic 1888:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrób sobie sam człowieku ;/ na forum tutorial masz tyle wiadomosci na ten temat a nawet nie poczytasz tylko odrazu prosisz...
--- Koniec cytatu ---
nie potrafie tego sam zrobic , gdybym umiał to bym sam sobie to zrobił i nie zasmiecał tym forum , pomysl myslenie nie boli ..
czerwono-czarny:
Widac,ze z ciebie kretyn ja mysle w przeciwienstwie do ciebie...Bo masz to na pierwszej stronie napisane wszystko w dziale muzyka a myslisz,ze ja umiałem na poczatku???.Przeczytałem to i juz umiałem po prostu nie chce ci sie nawet przeczytac i robic tego tylko szukasz jakiegos ziomka co ci zrobi ;/ ps.pod ryj bys chciał co?
o i jeszcze z Wałbrzycha jestes kto wie moze juz miałes obity ryj jak sie zwami napierda***ismy pamietasz szpital???
Celtic 1888:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidac,ze z ciebie kretyn ja mysle w przeciwienstwie do ciebie...Bo masz to na pierwszej stronie napisane wszystko w dziale muzyka a myslisz,ze ja umiałem na poczatku???.Przeczytałem to i juz umiałem po prostu nie chce ci sie nawet przeczytac i robic tego tylko szukasz jakiegos ziomka co ci zrobi ;/ ps.pod ryj bys chciał co?
o i jeszcze z Wałbrzycha jestes kto wie moze juz miałes obity ryj jak sie zwami napierda***ismy pamietasz szpital???
--- Koniec cytatu ---
Ogarnij się dziecko :) .
Nawigacja
[#] Następna strona