0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
- 1. Liga wszystkie zespoły z Ekstraklasa+Korona Kielce, Widzew Łódz, Podbeskidzie, Zagłebie lublin)
LIPA!!!Wgrałem ofa i mi sie gra zrąbała!!!Wszystko jest pomieszane!!Musze resinstala GA robic
to dziła wam czy nie. Mi działa lewywisła 15 tez mu działa
mi działa...nie wiem jak wy wgrywacie...
9Brak w tym patchu kitservera(raczej gakservera) i dlatego gra się wszystkim pieprzy.Jak będzie gakserver(nie tylko folder GDB, ale cały gakserver) to gra na 100% będzie wszystkim działać POZDRO
ale wez gakserver do tego dorzuc tak jak mowi LewyWisła15ja się na tym nie znam, ale jak mowi to poprubujcie
to mówił krawulec
1.mówił, ale nikt nie posłuchał2.Mam rację, a co w każdym porządnym patchu jest kitserver(czy też gakserver jak kto woli), a jak go nie ma to patch(lub dodatek) jest do **** POZDRO
sry za post pod postem, ale podczas włączania gry wyskakuje mi bład...coś w tym stylu:[Dane]Dane pochodzą z innej wersji gry itp.Mogę kliknąć tylko ZamknijStwierdzam, że nie trybi [/jak tylko zamknij musisz takInfo dla posiadczy wersji gry z Konami 1.2:- skopiować foder cv0f.img znajdujący się w paczce z patchem do kitserver\img- po uruchomieniu gry otrzymamy komunikat [Edit data] Do you wish to overwrite this data - wybieramy NO. Następnie wchodzimy do trybu Edycji w grze i wciskamy Load, na pytanie które sie pojawi odpowiadamy YES, następnie wciskamy Save i wybieramy YES - przy kolejnych uruchomieniach gry komunikat "[Edit data] Do you wish to overwrite this data" juz się nie pojawi, a EPatch będzie kontatybilny z Konami Patch 1.2