0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United
Dante jestes wielki! Gdzie ty to znalazłeś!? pół dnia szukałem i tylko ten z 21 znalazłem
UPDATE 30/06/2009FIFA Club World Cup 2009 Final Version by seujair [Option files 30/06/2009 + FIX 1 + 2]Download:Hotfile: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEUploading: REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ja już o to prosiłem ale prośba moja nie została spełniona (śmiesznie to brzmi )więc ściągłem tylko update
To wrzucisz tylko OF-a?
przekonwertowałem ofa na 1.0 chce ktoś ? [/code]
mam problem , gdy chce włączyć patcha wyskakuje mi okienko:[Edycja danych]Wczytywanie nieudane , ponieważ dane pochodząz innej wersji . Pobierz zawartość i zaktualizuj dane.jestem zielony w tych sprawach dlatego proszę o pomoc z gÓry dziękuje
masz patcha od konami w wersji 1.4?? jak nie to wywal patcha, na czystego pesa zainstaluj patche konami, koniecznie 1.4 odpal gre daj download w system settings i zainstaluj patcha(jak masz pirata to widaomo crack pod 1.4)
nie musi miec 1.4