Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
GACP 4.1 MV RealMadrytFan:) $$$, mrowa196 i razorex JUŻ JEST!!
mateuszcwks:
wystraczy poszukac w dziale muzyka a nie wszytko na gotowo bys chcial
Keano16:
jak się oburzył.. no ale w sumie pomogłeś bo nawet nie zauważyłem tego działu -,- Teraz już sobie poradzę.
P@v!oR:
RMF to znowu ja ;D
Jak temat już jest ładnie złożony po zakończeniu update do GACP i mamy w nim różne dodatki na 1 stronie to może do deszczu od CiagorexSTW dodoałbyś również jego dodatek do spolszczenia? Mam na myśli czcionkę, która równa literę ś z pozostałymi literami...
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiagorexSTW --- kiedy wrzucisz czcionkę, tą w której litera ś jest na równi z innymi???
--- Koniec cytatu ---
Pisałem z nim i też mi ją przekazał, dam ją w temacie żeby umilić grę innym użytkownikom. Myślę, że nie będzie miał tego za złe ale dzięki CiagorexSTW nasz PES '09 jeszcze ładniej wygląda ;D
--- Cytuj ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wklejamy do folderu cv05.img w gakserverze
--- Koniec cytatu ---
$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERMF to znowu ja ;D
Jak temat już jest ładnie złożony po zakończeniu update do GACP i mamy w nim różne dodatki na 1 stronie to może do deszczu od CiagorexSTW dodoałbyś również jego dodatek do spolszczenia? Mam na myśli czcionkę, która równa literę ś z pozostałymi literami...
Pisałem z nim i też mi ją przekazał, dam ją w temacie żeby umilić grę innym użytkownikom. Myślę, że nie będzie miał tego za złe ale dzięki CiagorexSTW nasz PES '09 jeszcze ładniej wygląda ;D
--- Koniec cytatu ---
link niedziała
adam_acm:
Ej będzie oficjalny update od gamingaccess? Bo ten jest no...taki sobie, szacun za włożoną pracę ale ma dużo niedociągnięć np. pozamieniane herby klubów o innych nie będę już wspominał bo j.w szacun za wykonaną pracę. Z góry dzięki za odpowiedź na moje pytanie...
Nawigacja
[#] Następna strona