Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

GACP 4.1 MV RealMadrytFan:) $$$, mrowa196 i razorex JUŻ JEST!!

<< < (195/212) > >>

mateuszcwks:
wystraczy poszukac w dziale muzyka a nie wszytko na gotowo bys chcial

Keano16:
jak się oburzył.. no ale w sumie pomogłeś bo nawet nie zauważyłem tego działu -,- Teraz już sobie poradzę.

P@v!oR:
RMF to znowu ja  ;D
Jak temat już jest ładnie złożony po zakończeniu update do GACP i mamy w nim różne dodatki na 1 stronie to może do deszczu od CiagorexSTW dodoałbyś również jego dodatek do spolszczenia? Mam na myśli czcionkę, która równa literę ś z pozostałymi literami...

REJESTRACJA lub LOGOWANIECiagorexSTW --- kiedy wrzucisz czcionkę, tą w której litera ś jest na równi z innymi???

--- Koniec cytatu ---

Pisałem z nim i też mi ją przekazał, dam ją w temacie żeby umilić grę innym użytkownikom. Myślę, że nie będzie miał tego za złe ale dzięki CiagorexSTW nasz PES '09 jeszcze ładniej wygląda ;D

--- Cytuj --- REJESTRACJA lub LOGOWANIE

wklejamy do folderu cv05.img w gakserverze
--- Koniec cytatu ---

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERMF to znowu ja  ;D
Jak temat już jest ładnie złożony po zakończeniu update do GACP i mamy w nim różne dodatki na 1 stronie to może do deszczu od CiagorexSTW dodoałbyś również jego dodatek do spolszczenia? Mam na myśli czcionkę, która równa literę ś z pozostałymi literami...

Pisałem z nim i też mi ją przekazał, dam ją w temacie żeby umilić grę innym użytkownikom. Myślę, że nie będzie miał tego za złe ale dzięki CiagorexSTW nasz PES '09 jeszcze ładniej wygląda ;D

--- Koniec cytatu ---

link niedziała

adam_acm:
Ej będzie oficjalny update od gamingaccess? Bo ten jest no...taki sobie, szacun za włożoną pracę ale ma dużo niedociągnięć np. pozamieniane herby klubów o innych nie będę już wspominał bo j.w szacun za wykonaną pracę. Z góry dzięki za odpowiedź na moje pytanie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej