Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

GACP 4.1 MV RealMadrytFan:) $$$, mrowa196 i razorex JUŻ JEST!!

<< < (196/212) > >>

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj będzie oficjalny update od gamingaccess? Bo ten jest no...taki sobie, szacun za włożoną pracę ale ma dużo niedociągnięć np. pozamieniane herby klubów o innych nie będę już wspominał bo j.w szacun za wykonaną pracę. Z góry dzięki za odpowiedź na moje pytanie...

--- Koniec cytatu ---

radze to dobrze zainstalować ;) to żadnych herbów niebędzie pozamienianych, a co do innych błędów pisze wtedy będzie można je wyeliminować

adam_acm:
Mistrzu ja mam to dobrze zainstalowane, ale chodzi mi o to, że np. Maccabi Haifa ma herb Hammarby itd. A które kluby mają nowe stroje? A wie ktoś coś o oficjalnym update od gamingaccess? Może faktycznie mam źle zainstalowane,bo mam to samo menu co w update 4.1 itd., nie widzę żadnych nowych strojów itd... A i nie wszystkie transfery są jeszcze i numery nawet w największych klubach... no ale trudno trzeba grzebać w edit, cóż zrobić...

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMistrzu ja mam to dobrze zainstalowane, ale chodzi mi o to, że np. Maccabi Haifa ma herb Hammarby itd. A które kluby mają nowe stroje? A wie ktoś coś o oficjalnym update od gamingaccess? Może faktycznie mam źle zainstalowane,bo mam to samo menu co w update 4.1 itd., nie widzę żadnych nowych strojów itd... A i nie wszystkie transfery są jeszcze i numery nawet w największych klubach... no ale trudno trzeba grzebać w edit, cóż zrobić...

--- Koniec cytatu ---

numeracje jest zła zapamniałem ale reszta jest dobra wniosek z tego ze masz żle zainstalowane przeczytaj z 4 strony wcześniej tematu tam ktos też niemógł sobie poradzić i jakoś to zrobił ::) ale najlepiej według instrukcji na 1 stronie. od ga oficjalnego niebędzie

CWKS1916:
Witam panowie gram obecnie na BPL patch ktory jest bardzo dobry.chciałbym sie dowiedzieć na ktory dzien są datowane u was transfery,czy sa polskie druzyny do nich twarze przyspiewki i czy patch jest dopracowany,bo być może go wyprobuje ;)

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam panowie gram obecnie na BPL patch ktory jest bardzo dobry.chciałbym sie dowiedzieć na ktory dzien są datowane u was transfery,czy sa polskie druzyny do nich twarze przyspiewki i czy patch jest dopracowany,bo być może go wyprobuje ;)

--- Koniec cytatu ---

Transfery 1 września, jest Legia, Wisła i Lech, niektórzy zawodnicy z polskich drużyn mają twarze, w patch wykorzystane są wszystkie sloty na twarze, co do przyśpiewek ja niemam więc nic o nich niewiem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej