Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
GACP 4.1 MV RealMadrytFan:) $$$, mrowa196 i razorex JUŻ JEST!!
krzysztof:
zadnym 7 zipem nie idzie teych gownianytch pezyspiewek rozpakowac skoro to am sie rozapkowuje to moze dajcie jakies zdjecia bo w to nie wierze po jakiego h skopane pliki wstawiacie jeszce na pierwszej stronie
CWKS1916:
dziękuje Real Madryt Fan . patrza juz sciągam,widze ze sie przerzuce,bo kiedyś grałem na tym patchu i urzekło mnie w nim to ze byl wybitnie dopracowany a teraz widze juz elegancko transfery są wszystko wiec sciagam i instaluje.pozdrawiam :D
CiagorexSTW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzadnym 7 zipem nie idzie teych gownianytch pezyspiewek rozpakowac skoro to am sie rozapkowuje to moze dajcie jakies zdjecia bo w to nie wierze po jakiego h skopane pliki wstawiacie jeszce na pierwszej stronie
--- Koniec cytatu ---
ja jakoś specjalnie pobrałem i rozpakowałem normalnie nie wiem z czym wy macie problem
krzysztof:
no to nie wiemn pobalem tez to tylko na poczaku rozpakowania wyskakuje blad awet 2% nie zdazy wypakowac a poniej to juz lipa wiec nie wiem co to za plik skoro 3 ray juz probwalem to rozakowac przez 7zipa
chelmianinl:
mam pytanie. sciagnalem kilka bootpackow, bo te w tym patchu mi sie nie podobaja i chcialbym zrobic swoj wlasny, ale nie wiem jak zrobic takie zdjecia zebym w grze przy edytowaniu zawodnikow mogl widziec ktore buty sa oznaczone ktorym numerkiem pliku. chodzi mi o cos takiego:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona