Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

Jak przerobić adx (aix) na bin ?

(1/3) > >>

Arek1974:
Ściągnąłem sobie hymn Premier League w mp3. Przerobiłem na wav. Potem skonwertowałem na adx, znowu skonwertowałem na aix, zmieniłem rozszerzenie na bin. Wkleiłem do odpowiedniego folderu w kitserwerze z numerami plików odpowiadających za intro przy wychodzeniu piłkarzy na boisko i ... pupcia. W ogóle nie ma żadnej muzyki  Coś zrobiłem źle ? Gram na patchu Premier Ligue i chciałem mieć intro z hymnem EPL :)

Szukałem na forum podpowiedzi, ale to co znalazłem nie pomogło mi :(

troj1988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚciągnąłem sobie hymn Premier League w mp3. Przerobiłem na wav. Potem skonwertowałem na adx, znowu skonwertowałem na aix, zmieniłem rozszerzenie na bin. Wkleiłem do odpowiedniego folderu w kitserwerze z numerami plików odpowiadających za intro przy wychodzeniu piłkarzy na boisko i ... pupcia. W ogóle nie ma żadnej muzyki  Coś zrobiłem źle ? Gram na patchu Premier Ligue i chciałem mieć intro z hymnem EPL :)

Szukałem na forum podpowiedzi, ale to co znalazłem nie pomogło mi :(

--- Koniec cytatu ---

moim skromnym zdaniem to powinno zostać w formacie adx a nie bin. ale nie wiem jak to jest jesli chodzi o muzyke przy wejsciu na boisko...

Arek1974:
Hmm, no właśnie tak też nie działa. Działa dodatek, który można znaleźć na forum z róznymi intro, które działają, ale które właśnie są w rozszerzeniu .bin (zresztą jak otworzysz ASF - em cs0d to zobaczysz, że niektóre pliki są właśnie bin i to one odpowiadają m.in. za muzykę przy wyjściu na boisko) :(

Teco:
Intro jak wychodzą piłkarze musi być w bin i tyle...tylko trzeba to dobrze skonwertować:P

Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEIntro jak wychodzą piłkarze musi być w bin i tyle...tylko trzeba to dobrze skonwertować:P

--- Koniec cytatu ---
Teco, dzięki, tylko napisz jak :) Skonwertowałem z mp3 do wav, potem z wav w Dkzstudio do adx, z adx do aix, zmieniłem rozszerzenie na bin i .... nic. Zastąpiłem tym plikiem wszystkie pliki odpowiadające za intro i nie ma żadnego dźwięku jak wychodzą na bosiko. Co robię źle ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej