Mp3 do Wav ja konwertuje w takim parametrze (PCM 24,000 kHz; bitów: 16 ; Stereo) następnie przerobiony wav konwertuje w dkz w takim(2400 hz , stereo i zaznaczam save adx... a potem konwertuje już na aix a potem zmieniam nazwę z aix na bin nadaje numer jaki trzeba i działa:D(cs0d.img w tym folderze oczywiście)
Dzięki, dzisiaj w domu postaram się zrobić wszystko wg Twoich wskazówek.
P.S. Kicha, zrobiłem wg Twoich wskzówek i nic, mam ciszę przy wychodzeniu drużyn na boisko. Próbowałem i przez kitservera (folder cs0d) i przez wgranie do oryginalnego cs0d i zapisanie go na pulpicie i zastąpieniu za oryginalny. I tak i tak nie działa. Czy probleme może być to, że jak odtwarzam plik adx (po konwersji z wav) to pokazuje 44100 Hz, a jak odtwarzamplik adx oryginalny z gry to jest 2400 Hz ? Jak próbuję przy konwersji z wav do adx w DkzStudio ustawić stereo i 2400 HZ to wyskakuje mi jakis błąd
Jaki jest inny program do konwersji z wav do adx ?
P.S.2 Udało mi się nawet skonwertować tak, żeby było 24,000 Hz, stereo, podmieniłem pliki i dalej kicha. Już mi brakło pomysłu, a bardzo mi zależy na tym dźwięku
Teco, a może w wolnej chwili przerobiłbyś mi ten hymn na taki, co będzie działał
? Pewnie nie bardzo masz czas, ale jakby co to daj znać ...