0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tak myślisz że każdy jest taki głupi jak ty skopiowałeś te wzorki z mojego stroju na strój Flisaka :nawet żle tło wymazałes JESTEŚ ŻAŁOSNY przykro ten kits nie ja robiłem podobnie jak ten nie prawdasz ?? REJESTRACJA lub LOGOWANIEniech Cię usuną będzie sprawiedliwie
JA WIEM SWOJE SAM ROBIŁEM SWÓJ KITS NIE JESTEM TOBĄ I DLA MNIE KONIEC TEMATU
MOŻE TAM SĄ TAKIE SAME WZORKI ALE CZY TY NIE WIDZISZ ŻE TAM TO JEST CAŁKIEM INNE TEMPLATE A TE WZORKI BOCZNE ZNALAZŁEM W NECIE PRZ LOGU UHLSPORTU A TE ŚRODKOWE ZROBIŁEM SAM KUTASIE NIEDOROBIONY OSZUŚCIE PIER DOLONY
MAM SIE PRZYZNAĆ DO CZEGOŚ CZEGO NIE ZROBIŁEM
ej dobra koniec kłótni
ja nie bardzo wiem o co sie rozchodzi bo mis ie nie chce czytac znam ogolniki tej waszej kłótni ale najlepiej niech zadecyduje organizator czyli patryk
znalazłem identyczne stroje jak kozaczka jedynie inne loga : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
tak myślisz że każdy jest taki głupi jak ty skopiowałeś te wzorki z mojego stroju na strój Flisaka :nawet żle tło wymazałes JESTEŚ ŻAŁOSNY
MOŻE TAM SĄ TAKIE SAME WZORKI ALE CZY TY NIE WIDZISZ ŻE TAM TO JEST CAŁKIEM INNE TEMPLATE A TE WZORKI BOCZNE ZNALAZŁEM W NECIE PRZ LOGU UHLSPORTU A TE ŚRODKOWE ZROBIŁEM SAM KUTASIE NIEDOROBIONY OSZUŚCIE PIER DOLONYMYŚLISZ ŻE KAŻDY JEST TAKI SAM JAK TY I TYLKO LOGA WKLEJA
ja się nie kłóce i decyzje zostawiam patrykowi - organizatorowi ale....ja nawet nie próbowałem kopiować.a akwajuk w zamiarze zemsty robi kolejne fałszerstwa ale to wyjaśniłem tutaj a co do tego to to wyjaśniłem tutaj :i to tyle z mojej strony niech decyzje podejmie patryk ja kończe temat
okwierze kozaczkowi ale niektórzy mogliby pomyslec ze to nie fair i kogos takieog jak akwajuk sie nie uciszy niech będzie - 5 głosów w nastepnym pojedynku dla kozaczka sprawiedliwie ?