Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

REAL MADRID MINI PATCH BY MROWA196 WYDANY

<< < (3/4) > >>

akwajuk21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEByć może, ale drużyny i statystyki brałem z patcha pod PES 6 History of Football.

--- Koniec cytatu ---
no ten el grande tez byl na tej podstawie robiony :)
ja gram na swoim patchu wiec tego nie sciagne ale po screenach najs ;]

mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno ten el grande tez byl na tej podstawie robiony :)
ja gram na swoim patchu wiec tego nie sciagne ale po screenach najs ;]

--- Koniec cytatu ---
Dzięki za ocene po screenach chociaż ;) ;)

akwajuk21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki za ocene po screenach chociaż ;) ;)

--- Koniec cytatu ---
bym pobrał no ale na moim patchu nie bd hulać :) tzn of nie bd kompatybilny jakbys w FV zamienił lige brazylijską na np portugalską to pobiorę pewnie ;d i se mulikitserver wgram ^^

mrowa196:
Myślę że na uwagę zasługuję Real Madryt Castilla. Statystyki są raczej poprawne, gdyż konwertowane są z FM, a twarze robiłem tak by zgadzał się przynajmniej kolor skóry, kształt głowy, typ zarostu, fryzura. Numery i skład brałem z REJESTRACJA lub LOGOWANIE.

@EDIT: Niestety akwajuk, ale nie będę za dużo nic zmieniał już bo i tak nie mam pesa i chyba będę czekał te parę miesięcy do demo 2010, a update może będę robił, ale tylko będę wprowadzał zmiany pro-evo studio.

akwajuk21:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślę że na uwagę zasługuję Real Madryt Castilla. Statystyki są raczej poprawne, gdyż konwertowane są z FM, a twarze robiłem tak by zgadzał się przynajmniej kolor skóry, kształt głowy, typ zarostu, fryzura. Numery i skład brałem z REJESTRACJA lub LOGOWANIE.

@EDIT: Niestety akwajuk, ale nie będę za dużo nic zmieniał już bo i tak nie mam pesa i chyba będę czekał te parę miesięcy do demo 2010, a update może będę robił, ale tylko będę wprowadzał zmiany pro-evo studio.

--- Koniec cytatu ---
ja też już tylko czekam na 2010 tak to se treningi wale albo turnieje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej