Dział Ogólny > PES 2010

Yoann Gourcuff nową twarzą francuskiego pes2010?

<< < (8/11) > >>

bodzioMILAN:
Ja mam pytanie niech mi ktoś wytłumaczy :] "kibice w pełni 3D" w pes 2008 i 2009 też kibice byli w 3D więc co to za nowość albo chodzi może o coś innego?

Martinso:
W dzisiejszym dniu na światło dzienne zostały ujawnione kolejne informacje o najnowsze odsłonie PESa. Od japońskich informatorów otrzymaliśmy następujące info  :

*Nie tylko Messi został poddany do uchwycenia przez Motion-Capture.
*Oprócz niego temu zabiegowi poddało się wielu profesjonalnych japońskich zawodników.
*Pełna sesja odbywała się raz w tygodniu w japońskim studiu.
*Kilku japońskich graczy próbowało naśladować ruchy gwiazd footballu. Czasem wychodziło, czasem nie.
*Gdy coś nie było perfekcyjnie, to projektant poprawiał te animacje, które są jednym z priorytetów w nowym Pesie.
*Satoshi Suzuki jest liderem projektu dotyczącego animacji.

Natomiast z francuskiej gazety mogliśmy dowiedzieć się między innymi o :

Podsumowanie dotychczasowych osiągnięć

*Dziennikarze nie mogą przestać w to grać, zawsze chcą jeszcze jeden mecz rozegrać i tak w kółko.
*Dodany do gry nowa animacja ruchu, zwana z francuska aile de pigeon, czyli po naszemu gra z piętki.Dla przykładów tego ruchu odsyłam do filmiku.
Oglądaj : | REJESTRACJA lub LOGOWANIE |
*Nowa kontrola przyjecia piłki na klatę z orientacją otoczenia.
*Fizyka piłki jest podobno perfekcją.
*Fotorealistyczne twarze zawodników ( Dziennikarze myśleli, że twarze Torresa i Messiego na screenach są zrobione w Photoshopie,
a one tak samo wyglądają w grze)
*Ze wszystkimi nowymi możliwościami taktycznymi możesz poczuć się
jak Mourinho albo Benitez.

Co jeszcze jest nie zrobione ? Około 40 % gry.

*Wizualny filtry dla polepszenia cieni , kolorów , świateł , itp.
 ( Ale grai tak wygląda świetnie)
*Nowe komentarze ( np. francuski ) . doping publiczności i jej zachowanie oraz reakcje na boiskowe sytuacje.
*Nowe animacje , zachowania gwiazd na boisku itp.
*Nowa, ulepszona sztuczna inteligencja dla sędziów i bramkarzy
 ( Refleks,pozycjonowanie itp.)
*Taktyki i rzuty wolne.
*System rzutów karnych, łatwiejszy i funkcjonalniejszy w użyciu.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa mam pytanie niech mi ktoś wytłumaczy :] "kibice w pełni 3D" w pes 2008 i 2009 też kibice byli w 3D więc co to za nowość albo chodzi może o coś innego?

--- Koniec cytatu ---
W Pesie 2008 kibice byli w pełnym 3d tylko na zbliżeniach i na powtórkach a w Pesie 2009 tylko na powtórkach.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE★Aveiro★ to co ty pokazałeś to są te pierwsze skany. 2 września ? chyba demo.

"tam pisze premiera 02.09 a jak w to wejdziesz pisze 2 październik pomyłka z tym wrześniem"

--- Koniec cytatu ---
Wystarczy kliknąć na tą datę a wyskoczy prawidłowa czyli 2 październik 2009  :)

★Aveiro★:
właśnie zauważyłem  oby tylko nie przesuneli  daty premiery

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej