Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

BPL patch 2009/10 by pesleague.pl

<< < (392/412) > >>

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokladnie u mnie tez wystepuje rzekomy wirus..

Tylko jaki mam teraz sciagnac crack, zeby dzialal odopowiednio z pierwsza podstawowa wersja patcha BPL ?

--- Koniec cytatu ---
To weź se kup porządnego antyvira a nie jakieś gówno które cały czas pokazuje wira.
(Polecam F-Secure wg. mnie najlepszy ;))

maniek-pc:
mam taki problem: zainstalowałem BPL patch według instrukcji ,krok po kroku i wszystko jest ok' ale stadiony się nie zmieniły.w opcjach jest wszystko ok' ale mecz odbywa się na stadionach od konami. liczę na pomoc w rozwiązaniu problemu.dzięki.

siwus1994:
Super Patch !!! ;D ;D ;D ;D

xx5126xx:
chlopaki mam taki problem ze wywala mnie do windy a w szczegulach bledu pisze ze cos z pes2009.exe ...
mozecie wrzucic mi craka do tego patcha???
-----------------------------------
juz sobie poradzilem .w cv09 cos bylo nie tak wiec go wywalilem i wszystko dziala

Piteros1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchlopaki mam taki problem ze wywala mnie do windy a w szczegulach bledu pisze ze cos z pes2009.exe ...
mozecie wrzucic mi craka do tego patcha???
-----------------------------------
juz sobie poradzilem .w cv09 cos bylo nie tak wiec go wywalilem i wszystko dziala

--- Koniec cytatu ---
a wrzuciles savy z patcha ?? ja mialem bledy gdy zle wymieszalem swoje z tymi z patcha ? latwo to spr odinstaluj bpl i wlacz gre jesli sie wlaczy normalnie to znaczy ze z bpl jest cos nie tak

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej