Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
BPL patch 2009/10 by pesleague.pl
Morgaz911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślę , że moglibyście dodać kilka popularnych stadionów ligi angielskiej (Stamford Bride, Old Traford, Anfield Road, City of Manchester Stadium itp.)I zostawiłbym CapmNou i Satiago Bernabeu
--- Koniec cytatu ---
DoMManu ma racje, są w BPL 08/09 :P
Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać :), ja np. zmieniłem sobie cały cv09 :)
Byle by były beniaminki, talenty, kitsy no i pyszczki :P :D
Java:
I mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...
DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle ściągać 11 partów po to żeby sobie dodać 4-5 stadionów :-\
To dobra bd zabierał się do ściągania :D
--- Koniec cytatu ---
9 partów po 1 po 2 te stadiony i muzyka najwiecej waza wiec 300mb w te czy we wte przy 2gb to nic ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
DoMManu ma racje, są w BPL 08/09 :P
Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać :), ja np. zmieniłem sobie cały cv09 :)
Byle by były beniaminki, talenty, kitsy :D
--- Koniec cytatu ---
no będą tylko kitsy wszystkie narazie w GDB są jakie wyszly na przyszly sezon i caly czas nowe dochodzą bo ludzie robią :) najlepsze teamy mają na przyszly sezon i slabse tez sporo w bpl najwiecej jest
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...
--- Koniec cytatu ---
Bo nikt tej facjaty nie zrobił moze michal zrobi :)
Michał17Widzew:
już miałem robić Jana Simpsona ale DoMManU znalazł Elegancko twarz Janego Simpsona: oto i ona ::) ::) ::)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Java:
No ta jest nawet elegancka ;d
Nawigacja
[#] Następna strona