Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

BPL patch 2009/10 by pesleague.pl

<< < (7/412) > >>

Morgaz911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMyślę , że moglibyście dodać kilka popularnych stadionów ligi angielskiej (Stamford Bride, Old Traford, Anfield Road, City of Manchester Stadium itp.)I zostawiłbym CapmNou i Satiago Bernabeu

--- Koniec cytatu ---

DoMManu ma racje, są w BPL 08/09 :P

Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać :), ja np. zmieniłem sobie cały cv09 :)

Byle by były beniaminki, talenty, kitsy no i pyszczki :P :D

Java:
I mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...

DoMManU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle ściągać 11 partów po to żeby sobie dodać 4-5 stadionów  :-\

To dobra bd zabierał się do ściągania  :D

--- Koniec cytatu ---

9 partów po 1 po 2 te stadiony i muzyka najwiecej waza wiec 300mb w te czy we wte przy 2gb to nic ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE
DoMManu ma racje, są w BPL 08/09 :P

Ale przecież stadiony można sciągnąć osobno i samemu sobie dodać :), ja np. zmieniłem sobie cały cv09 :)

Byle by były beniaminki, talenty, kitsy :D

--- Koniec cytatu ---

no będą tylko kitsy wszystkie narazie w GDB są jakie wyszly na przyszly sezon i caly czas nowe dochodzą bo ludzie robią :) najlepsze teamy mają na przyszly sezon i slabse tez sporo w bpl najwiecej jest

REJESTRACJA lub LOGOWANIEI mam nadzieje że wkońcu zostanie zrobiona twarz dla Jaya Simpsona zArsenalu bo jeszcze w żadnym patchu nie mial ... moze ten bedzie pierwszym ...

--- Koniec cytatu ---

Bo nikt tej facjaty nie zrobił moze michal zrobi :)

Michał17Widzew:
już  miałem robić Jana Simpsona ale DoMManU znalazł Elegancko twarz Janego Simpsona: oto i ona  ::) ::) ::)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Java:
No ta jest nawet elegancka ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej