witam
pytania/uwagi moje kieruję do pesowych speców
1 to co kolega wczesniej pisał czy moża wrzucic same przyspiewki? - tez mam tylko up'y nie instalowalem bpl patch
2 czy mozna zmienic rekawiczki bramkarzom? bo te niebieskie do niczego nie pasują
3 czy normalne jest ze na bandach wśród reklam wszedzie widnieje logo konami?-czasami wygląda jakby było naklejone na inne reklamy co sprawia że je zasłania
4 sezon gram celticem glasgow i mam tu kilka uwag
a) brak zawodników : Niall McGinn - irlandczyk z Derry City, Ben Hutchinson anglik z Middlesbrough, Paul McGowan szkot -wychowanek (i to nie są nowe transfery)
b) kompletnie niepodobne facjaty zawodników: Lee Naylor, Glenn Loovens, Darren O'Dea, Paul Caddis, Willo Flood, Patrick McCourt, Simon Ferry
5 monitor ma lcd panorama i jak gram na 1680x1050 jest ok ale z góry i z dołu mam cienkie czarne paski. Gdy zmieniam w settings na 1600x1200 4:3 full screen to obraz jest idealnie na całym monitorze ale gdy mecz się zaczyna następuje zawieszenie i nic nie idzie zrobić -tylko reset ratuje i procesor albo wiatrak zaczyna głośniej-szybciej chodzic po czym się uspokaja
Z góry dzieki za odp i powtórze to co większość tu pisze TO NAJLEPSZY PES PATCH W HISTORII gratulacje i oby tak dalej