O.o po co ktoś miałby kłamać taka jest rzeczywistość a wg mnie to jest śmieszne że my
-tracimy czas na to
-płacimy za prąd podczas pracy
-cały czas są jakieś problemy
-próbujemy to naprawić
a niektórzy i tak mają to w DU**...wchodząc na stronę patrzysz o ściągnę sobie Patcha i co ściągniesz w parę godzin gotowy dodatek który umila grę,a ni za to nie płacisz, masz gotową instalację...a nie myślisz o rzeczywiście Ci chłopacy odwalili kupę roboty...Warto było czekać...
Ten kto polubił Demona i chce grać na usprawnionej edycji PES poczeka bo wie że wkładamy w do całe serce...a ten któremu się śpieszy niech sam zrobi patcha od podstawy !!! bo łatwo jest wziąć rzeczy z czyjegoś patcha i je wykorzystać ale już trudniej zrobić je samemu...
"srodku wrzesnia, nie dodajac juz ze znowu bedzie od ch*ja pobierania linkow a co potem sie okaze tyle samo ile wazy bedzie mial bledow"
rzeczywiście napracujesz się ściąganiem i leżeniem do góry h** , 1 link od patcha 2 od twarzy tyle wystarcza...O.o to co napisałeś jest dla mnie żałosne
próbowałeś sam coś kiedyś zrobić
i jeszcze jedno to jest prawda która jest tylko jedna,mógł bym Ci pokazać rozmowę na gg miedzy rzekomymi pomocnikami do FACE...ale nie muszę tego robić...