0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mam problem...błąd danych CRC w piątym parcie przy wypakowywaniu...ściągałem go trzy razy i nadal to samo...próbowywałem wypakowywać 7-zipem i winrarem-co mam z tym zrobić??EDIT: kurcze trzeci raz o to proszę i ani razu nie uzyskałem odpowiedzi- mógłby mi kto powiedziec co jest grane??
a co to jest ten of?
haha wkleiłes folder SAVE?
patch instalowany na czystą grę, i wszystko tak wymieszane że nie da się tego ogarnąć, mimo tego że wszystko zgodnie z instrukcją a więc w czym problem ?, powie ktoś ? ;<
mam to samo, czyli na czystą grę to instalowałem, zgodnie z instrukcją wszystko i kitserver nie działa, czarne koszulki, herby pomieszane, ja już niewiem co jest nie tak pomóżcie!
ZASTOSUJCIE SIĘ DO INSTRUKCJI I BĘDZIECIE MIELI WSZYSTKO NA SWOIM MIEJSCU I NIE WYPISYWAĆ GŁUPOT SKORO NIE CZYTACIE
Dokładnie i przeczytajcie każdy punkt conajmniej 5 razy i bedziecie mieli dobrze!!!!
Zrobiłem dokładnie to co trzeba:-podmieniłem save-podmieniłem kitservera (potem go zainstalowałem)-wkleiłem te pliki configCoś pominąłem? Jeśli tak to się ciesze i proszę o wytknięcie błędu.