A ja miałem Ciebie za poważnego człowieka Disco Polo tylko na weselach czy innych tego typu imprezach przyjmuję.
Utwór nie jest zły, przy dobrym nagłośnieniu i jeśli go puszcza dobry DJ miksując z innym utworem chociażby gatunku electro bądź house to naprawdę dobrze się przy tym bawi. Z drugiej strony naprawdę żal mi takich ludzi, którzy jak słyszą disco polo to od razu mówią że to obciach i najlepiej zbluzgają taką osobę która ten gatunek muzyki słucha. Każdy tak gada, a jak jest na*ebany to i nawet słowa zna
Naprawdę nienawidzę takich ludzi. Żeby nie było, ja nie słucham na okrągło disco polo. Słucham każdego gatunku muzyki.
Ciekawy singiel, chociaż Tiesto miał lepsze. Moja ocena: 6,5/10.
Poniżej utwór, przy którym lubię odpocząć, porozmyślać, wyluzować się. W sumie nie tylko przy nim, a przy całej twórczości Michaela Giacchino...
btw. Po*ebany temat. Ktoś słucha powiedzmy hip-hopu, ja wrzuciłbym jakiegoś Beethovena, Mozarta czy chociażby Giacchino to dostanę notę 2
Nie słucham tego to jest ch*jowe. No ale uprzedzonym ludziom i bazujących tylko na stereotypach, chcących na siłę być tak jak wszyscy no to nie dogodzisz. Oh my gosh...