jak wyjdzie pes2010 i bedzie liga to teraz wielce wszyscy beda realem grac bo jaki sklad i zeby nie przegrywac haha zal
Ale tak było z Interem i bOGIEM Adrano,z MU i CR7,Tevez'em oraz Rooney'em,no i rzecz jasna Barcelona gdzie zawsze na pucharach turnieja,był 40 graczy z czego 30 z nich gralo Barca(ok,niech graja Braceloną,ale jak gralem i widzalem,ze ten drugi podaje do E2 i biegnie na "pałe" do bramki to już mnie krew zalewała).Ja osobiscie nigdy nie grałem Barceloną,ale MU TAK
(w lidze i LM)
A w pucharach tylko Real(jak graliśmy swoimi)i raz doszedlem do finału
...ale przegrałem w nim własnie z Barceloną....Dlatego to już jest rzeczą normalna,że każdy chce wygrywac,a nie sie bawić,i co roku wiekszość bedzie grała roborami R1
Sam nie pi*****, tak będzie, zobaczysz, zresztą z takim składem trudno przegrać.
Z jakim składem jeszcze niewisz jakie beda staty,jak będzie się grałą obrona w nowym PES'ie,a już wygłaszasz opinie...A Barcelona w tym PES'ie jaki miala sklad???Puyol,Messi,Henry i ulubienieć LAMERÓW Eto'o,a jednak niektórzy wygrywali z nimi..zresztą jak,ktos umie grac to wygra grając Polską przeciwko Brazylii..
I czyia to wina,ze niektórzy graja na ranking?