ta odpowiedź do Raula Garcii... Sergio zastanów się.. czy to przystoi graczowi tak wspaniałego klubu jak Real?
A dla mnie to jest normalny boiskowy incydent,ba ostatnio był fajny materiał chyba na Orange Sport,o tym jak to iskrzy na boisku i jeden z gości w programie uznał to coś za normalnego,mówiąc,że to męski sport...ale,też,że to w każdym sporcie dochodzi,do różnego rodzaju sprzeczek.Nawt Guti rok temu po meczu z Sevilla,gdzie kamery pokazały wymianę zdań z Ikerem,ten powiedział:
Każdy, kto gra w piłkę, nie ważne gdzie, wkurza się na boisku. Podczas meczu obserwuje nas dwadzieścia kamer. Z Ikerem mam rewelacyjne stosunki, nie mam z nim żadnego problemu. Tego typu sprawy zostają na boisku.
Poza tym,co on takiego zrobił?
Ani nikogo nie opluł(Messi-Malaga)
Ani nikogo nie uderzył(Pepe-Getafe)
Odpowiedział na słowa Raula(Wale Cię) i tyle...a jak już krytykować,to pierwsze gracza Atletico.
A Ronaldo przede wszystkim reprezentuje zachowaniem,Real poza boiskiem,na nim jest 11 na 11 normalnych piłkarzy,ale oczywiście,jeżeli zrobił by coś w stylu w/w to można byłoby powiedzieć,że takie zachowanie nie przystoi...piłkarzom-nie tylko Realu
Kto grał/gra w piłkę,nie ważne czy z kolegami/czy jakiś ligowy meczyk,to wie,że takie sytuacje zdarzają się na boisku i to dość często...
Co do innych rzeczy to to fatalny człowiek...
Dlaczego?