Archiwum > Sport

Real Madryt - transfery, newsy

<< < (6/1921) > >>

wik1992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAha jestes fanem Barcy i Messi to pseudo piłkarz ;] Widzę że wiesz co piszesz ;D Real jeszcze grać nie zaczął ani jednego meczu nie zagrał w podstawowym składzie a ty już wiesz jak będzie ;P
Myślę że do Realu powinien przyjść Alonso a na ławce siedzieć Lass, Perez powinien sprzedać wg mnie Van Nistelrooy'a - nie ten wiek i po kontuzji, Diarre - to samo, Huntelaara - mimo wszystko drewno i mało ruchliwy, Negredo - narazie nie ma u mnie uznania, Van Der Vaart - tylko czasem miewa przebłyski, Heinze - to jest totalna klapa stary wyga (za stary), Salgado - nie te lata, zastanowił bym się co do Drenthe bo w ostatnich meczach pokazuje co potrafi i nawet w obronie przechwytuje piłki.
A do szerokiej kadry włączył bym Adana i Palance i myślę że skład pełny:

4-2-2-2                                                                              4-2-3-1

Casillas                                                                                 Casillas

Ramos            Pepe              Albiol            Arbeloa (Marcelo)        Ramos       Pepe       Albiol  Alrbeloa(Marcelo)                  

Alonso                                                                    Lass           Alonso
Ronaldo                      <=>                    (Granero)Robben             Ronaldo          <=>                (Granero)Robben
                    Kaka
Benzema                          Raul(Igła)                                                                Kaka
                                                                                                                              Benzema(Raul, Igła)

P.S: Raul przez całą karierę zdobył tylę razy Champions League co Barca przez 110 lat istnienia ;]
[/quote

To,że kibicuje Barcelonie nie musi oznaczać,że lubie wszystkich zawodników tej drużyny.  :P :P :P Akurat Ja Messiego nie lubie  ;) ;) ;)
--- Koniec cytatu ---

Maciąg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENarazie czyli w pierwszych sparingach?? Lass to typowy defensywny pomocnik i ma rozbijać ataki przeciwników a nie rozgrywać do rozgrywania to są inni np: Xabi Alonso(jak by przyszedł) który jak typowy defensywny chyba by się niedokońca sprawdził bo sam Pelligrini mówił w wywiadzie że chce w drużynie pomocnika tylko od zadań defensywnych a Lass się sprawdza w tym w 100% ;)

--- Koniec cytatu ---
def. Pomocnik nie ma rozgrywać? Widziałeś kiedyś tego Makelele z Realu 90 % skutecznych podań... Otóz każdy zawodnik na boisku służy do rozgrywania ;D REJESTRACJA lub LOGOWANIETak samo jak Higuain,CR9,Gago,Raúl Guti  ITD pod koniec sezonu mal troche miał gorszą ale nie zla forme
Został wybrany do 11 sezonu w La Liga(grając tam pólroku)
W nawiększym polskim serwisie o Realu był na drugim mięsjcu przed Robbenem za Higuainem piłkarzem sezonu.
Niechce Ci do niego przekonywac do niego,ale tez niemoge słuchac,że on jest słaby czy za słaby,bo ogladałem wszystkie mecze Realu i on był zawodnikem,do ktorego moge powiedzieć,że dawał z siebie wszystko,przeciez w meczu z Shamrock Rovers był wraz z Benzema zawodnikiem meczu,z Al-Ittihad miał 2/3 straty ale o ile więcej odbiorow???tak samo jeden z lepszych w naszych szeregach,a w ostatnim meczy zagral krótko....tak więc nie wiem czemu po meczach przygotowawczych tak sądzisz,że jest bez formy???

a czemu niemoże  grać razem z Xabim?? tak jak w Livepoolu z Mascherano-Xabi,to u nas Lass-Xabi???

Benzema
                        Higuain

Ronaldo
               Kaka
                         Xabi
       Lass       

--- Koniec cytatu ---
Napisałem parę postów alternatywne jedenastki w jednej z nich był Lass z Xabim ;] A tego piłkarza wręcz uwielbiam jak każdego piłkarza Realu ale jak narazie nie zachwyca ale też źle nie gra - ale powiedzmy sobia szczerze do Makelele jeszcze mu DUUUUŻO  brakuje REJESTRACJA lub LOGOWANIETo,że kibicuje Barcelonie nie musi oznaczać,że lubie wszytskich zawoników tej drużyny.  :P :P :P Akurat Ja Messiego nie lubie  ;) ;) ;)

--- Koniec cytatu ---
Dziwne ;]

wik1992:

--- Cytuj ---To,że kibicuje Barcelonie nie musi oznaczać,że lubie wszytskich zawoników tej drużyny.     Akurat Ja Messiego nie lubie   

Dziwne ;]
--- Koniec cytatu ---

Ja nie widze w tym nic dziwnego  :P :P :P

MaticSergio:
Dzisaj Real vs Juventus jak muslicie ile bedzie???

ja stawiam 2:0 lub 2:1 dla Realu!

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdef. Pomocnik nie ma rozgrywać? Widziałeś kiedyś tego Makelele z Realu 90 % skutecznych podań... Otóz każdy zawodnik na boisku służy do rozgrywania ;DNapisałem parę postów alternatywne jedenastki w jednej z nich był Lass z Xabim ;] A tego piłkarza wręcz uwielbiam jak każdego piłkarza Realu ale jak narazie nie zachwyca ale też źle nie gra - ale powiedzmy sobia szczerze do Makelele jeszcze mu DUUUUŻO  brakujeDziwne ;]

--- Koniec cytatu ---

tylko niektórzy robią to kapitalnie a inni słabo ;) a Lass ma zadania destrukcyjne a nie ma bawić się w rozgrywanie ataków tylko podawać dokładnie do najbliższego, a do Makelele to już niedużo mu brakuje ;)

Skład Realu na mecz z Juventusem

Real Madryt: Dudek; Torres, Pepe, Metzelder, Drenthe; Lass, Guti, Granero; Cristiano Ronaldo, Benzema, Raúl.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej