Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
RealGalacticos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna poziom europejski ? ten kac ci chyba rozum zjadł żal mi takich ludzi co krytykują inne kluby a jak ktoś krytykuje ich ulubiony to bulwers i wulgaryzm żal !
--- Koniec cytatu ---
O właśnie!!! Wyjałes mi to z ust ziomek
Florq:
Ale pedał z tego Gutiego :D :D co to transfestyta czy co??
ThEgUnNeRsXd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERonaldo i tak jest najlepszy!!! I bedzie przez kilka nastepnych sezonów... Strzelił juz dwie bramki z karnego ale strzelił gorzej by było gdyby nie strzelił... Zobaczycie jak dołaczy kaka przydałby sie jeszcze Ribery wtedy beda dopiero meczyki :P
--- Koniec cytatu ---
to mnie dobiło... i jak ty mogłeś być wcześniej kibicem realu?? też tak mowiłeś? przydałby się Kaka Benzema Ronaldo Fabregas Messi Puyol to może wtedy coś ugramy?
$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI gdzie by gral?? taktyka 2(obrona)-3(pomoc)-5(atak)???Higuain'a byś posadzil na lawce???ah zapewne tak bo nie widizialeś co on wyprawiiał w tamtym sezonie ::) ::) ::) :-\
--- Koniec cytatu ---
Grałby ten który jest w najlepszej formie, w tamtym sezonie mógł grać dobrze ale nieoszukujmy się niejest to jakiś guru wśród napastników(narazie) ale jak w takim tępie będzie sie rozwijał to może być najlepszy napastnik od wiellkich czasów Ronaldo ;)
mrowa196:
Jak Real nie trafi w tym sezonie w lidze mistrzów na włochów to może nawet będzie półfinał, albo finał, bo nie wierze że oni wygrają, to znaczy serce mówi że tak, ale niestety jest jeszcze rozum...
Nawigacja
[#] Następna strona