Najbardziej wk****A mnie trener, który siedzi na ławce i nic nie robi, przeprowadza zmiany z dupy, taki trener bez jaj, niestety na takiego powoli wyrasta Pellegrini, jak kamera go pokazywała, to miał spuszczony łeb i był zainteresowany ch** wie czym tylko nie meczem, ostatni trener z jajami, który prowadził Real to Capello i ja sie kur** pytam kto go zwolnił??
Piłkarze typu Gago czy M. Diarra to sie nadaja... nie do Realu, występy Raula powinny byc sporadyczną sporadycznością(czyt. baaaardzo rzadkie) Albo Pellegrini zacznie k**a reagować i zagra w ogole jakąś taktyką, a nie "ty tutaj a ty tram, strzelcie, wygrajcie" albo niestety wyjazd, bo jak mamy sie ustbilizowac i zgrac to kazdy powinien wiedziec jak i gdze ma grac a nie k**a nie wiedomo co to ma wgl byc... Tacy pilkarze jak Higuain, VdV, Granero sie marnuja grajac na tylko jemu znanych pozycjach(granero na skrzydle, Higuain, ktory jest SRODKOWYM NAPSATNIIEM(nie patrzcie na pesa, bo japonce sie gowna znaja na pilce co pokazuja w kolejnych odslonach pesa) VDV, ktory kapitalnie gral w HSV za napastnikami nieraz skrzydlo nieraz srodek pola
i ciagle sranie wroci ronaldo bedzie dobrze ja bym wolal jakby go w ogole w realu nie bylo
niby zmiana trenera to nie sposob ale kurde w przypadku na junde ramosa to bylo inaczej pilkarze byli zaangazowani, potrafil z,motywowac, gral dobrze taktycznie a nie to co teraz no kurde co to ma byc???