Archiwum > Sport

Real Madryt - transfery, newsy

<< < (15/1921) > >>

Death1234:
Nogi CR9 wycenione!

Cristiano finalizuje transfer nowego domu w w Madrycie, na najbardziej luksusowym osiedlu świata La Finca, w gminie Pozuelo de Alarcón, położonej na zachód od Madrytu. Jednak z tym się wiąże sprzedaż jego domu w Manchesterze. Wille od Portugalczyka chcą pozyskać nowi piłkarze City: Emmanuel Adebayor, Carlos Tévez, Gareth Barry i Kolo Touré oraz nowy piłkarz United Antonio Valencia. Najbliżej kupna domu jest jednak Kolo Toure. Cris kupił swój dom zwany Gold Traffors kilka lat temu za ok. 3,85 mln funtów. Posiada ona siedem pokoi, kryty basen, jacuzzi, siłownię oraz małe kino. Reprezentant Wybrzeża Kości Słoniowej wyłożył jednak za nią 5, 5 mln funtów.

Wszyscy wielcy piłkarze, którzy dołączyli do City, węszą po hrabstwie Chesire w poszukiwaniu najlepszego domu - wyjawia źródło The Sun. - Touré złożył jak dotąd najlepszą ofertę, jednak inni jeszcze nie zrezygnowali z wyścigu. Oni wszyscy mają głębokie kieszenie - dodaje.

Z innej beczki. Niedawno pisałysmy, że Cris jakimś cudem uniknął kontuzji. Okazuje sie że piłkarze innych druzyn 'polują' na jego nogi. Perez postanowił się ubezpieczyć i wycenił nogi CR9 na bagatela 100 mln euro!!!

mrowa196:
Ja to wkleiłem tylko tak sobie, bo wydawało mi się to śmieszne i od razu przeprosiłem, bo ja mam szacunek do Barcy, nie jestem dzieckiem typu "Farsa to śmieszny klub", bo to obecnie najlepszy klub na świecie. A w finale ligi mistrzów im nawet kibicowałem, ale nie widziałem że te teksty to wywołają takie zamieszanie. Wilk1992 to zrozumiał i wymieniliśmy sobie krótką przyjacielską rozmówkę, a inni zrobili z tego wielkie halo. Miejcie jakiś dystans do siebie i bierzcie przykład z wilk1992, bo on to zrozumiał i jemu jako kibicowi Barcelony to nie zaszkodziło, wręcz przeciwnie nawet się z tego pośmiał. Wstawcie sobie tam inny klub to może zrozumiecie. Ale jak mam robić taki dym to usunę tego posta i jeszcze raz was przeproszę.

PS. Ja nie byłem autorem tych słów.

$RMF$:
Real Madryt rozwiązał kontrak z Salgado :o

PS. Dzisiaj rano byłem zbanowany na 3 dni za ciągł spam i post pod postem ???

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Dzisiaj rano byłem zbanowany na 3 dni za ciągł spam i post pod postem ???

--- Koniec cytatu ---

Każdy chyba był :)

Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEReal Madryt rozwiązał kontrak z Salgado :o

PS. Dzisiaj rano byłem zbanowany na 3 dni za ciągł spam i post pod postem ???

--- Koniec cytatu ---

Na razie  oficjala strona nic o tym nie napisała....A jeżeli tak jest na prawde,to bardz,ale to bardzo sie wstydze,jak się postępuje z tego typu zawodnikami:Hierro,Morientes,Carlos,Redondo-Powinno sie im dac zakończyć kariere w Realu(pomyślcie jakby to bylo piękne,że tacy pilkarze grali ostatni mecz w swojej karierze w Realu,tak jak Zizou).Prawda Michel,niemiał co liczyć na pierwszy sklad,ale grał przez 10lat dla naszego klubu,oddawał serce na boisku i trzeba mu za to podziękować w nalezyty sposob.Mógłby zostac chocby dlatego by pomagac nowym zawodnikom/wychowankom-się przystosowac

Ciekaw jestem co stanie się z Raulem  gdy zostanie mu rok kontraktu???

Tak Perez dokonal spektakuralne transfery,ale to co zrobil z Mchel'em to jest dla mnie obrazą dla tego klubu,widac Floro nie nauczył sie tak bardzo z poprzedniej kadencji(Hierro,Redondo) ::) :-\

Ale mowie,że to jeszcze nie jest nic oficjalnego

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej