Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
eMeK:
29 listopad 2009 Barcelona - Real :] znowu pierwszy macz na Camp Nou
Sergio#20:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie Real kupował bo chciał? no własnie co chciał? Przeciez mogli kupic wielu solidnych piłkarzy za te pieniadze ale nie oczywiscie wola kupic 3 gwaizdki zeby było o czym mowic :-\ lubie Real ale ich polityka jest dla mnie denna i mam nadzieje ze Barcelona(chociaz jej nie nawidze) pokaze im ze pieniadze to nie wszystko to samo w LM
--- Koniec cytatu ---
3 gwiazdy i 5 solidnych jak Ty to mawiasz i persperktywicznych graczy.
Czemu gdy ostatnio Perez sprowadzil także gwiazdy to każdy zachwycal się ich grą???
Czemu zdobyli tyle pucharów???
I nie porownuj Barcelony z Realem,bo to dwa odmiene kluby o innej historii...
REJESTRACJA lub LOGOWANIENikt nie komentuje, bo to jeden piłkarz, a Real serią kupuje, byleby było, co wg. mnie jest idiotyczne, pewnie po sezonie wylecą z hukiem i Perez i Pellegrini i wszystkie popierdółki typu Ronaldo. Barca i tak z Realem wygra, bo i tak jest lepsza(chociaż nie lubię ani Realu ani Barcy)
--- Koniec cytatu ---
Mówisz,że te transfery byly zdbędne tak??
to jezeli by tak było to Real,a nie Braca wygrał by wszystko w tamtym sezonie.
Jakby kupili
np
Cazorla'e za Ronaldo
Forlan'a za Benzeme
Poulsen'a za Kake
bylo by wszystko ok,ale ,że Real kupil Lepszych/najlepchych na swoich pozycjach graczy to juz jest źle ???
I poczekajcie do połowy sezonu by wyglaszać swoje myśli,kto wygra,jezeli tak już możecie to przewidzec,to lepiej już postawić 10tyś na Barcelone w bukmacherach,teraz jest najwiekszy kurs ???
$RMF$:
Pamiętacie kogo kupiła Barca po słabszych latach Ronaldinho, Márquez, Davids po roku Juliano Belletti, Eto'o, Deco, Sylvinho, Edmilson, Larsson, ;)
cube:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPamiętacie kogo kupiła Barca po słabszych latach Ronaldinho, Márquez, Davids po roku Juliano Belletti, Eto'o, Deco, Sylvinho, Edmilson, Larsson, ;)
--- Koniec cytatu ---
no coś Ty przecież pamięta się tylko to co robi Real i z góry jest to złe, a najbardziej mnie dobijają kibice barcy na realmadrid.pl nie wiem czy stron o Barcelonie nie ma w internecie, że muszą się rejestrować na stronach realu? mnie tam na przykład nie interesuje kogo sobie inne kluby kupują i co robia z kasa
Zaq:
Ciebie, nie ale niestety zdecydowana większość to sezonowcy którzy skaczą z kwiatka na kwiatek:/
O "własnym" klubie wiedzą tyle co nic, ale na inne najeżdżają i interesują się cholernie kto co kupuje.
Wracając do info dnia to cóż mogę dodać, kolejny zakup Realu, gratuluje, zobaczymy jak obrodzą te transfery:)
GGMU!!!
Nawigacja
[#] Następna strona