Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE ale nadal będe przy tym, że do Messiego to mu trochę brakuje :P
--- Koniec cytatu ---
Przecież Ty zawsze będziesz tak uważał. A ja zawsze będę uważać że najlepszy to Maradona. I to jest fajne, że się różnimy. Jakby się wszyscy ze sobą zgadzali byłoby nudno.
Mejor:
A jakbym wam powiedział, że Wawrzyniak jest najlepszy, to mam rację w stylu "moja racja jest najmojsza" czy nie znam się na piłce?
hose444:
Wawrzyniak odpada bo "on jest cienki" :D Lepiej już Zbysiu z B-klasy, król strzelców i okolicznych remiz.
MichuVeB:
Każdy ma swoje zdanie ;) Steve Gerrard także ma zdanie jak ja. Rooney też. Inni znów mają zdanie, że Ronaldo jest lepszy. Bywa takie życie ;)
Maradona był geniuszem w swojej epoce. Messi jest geniuszem w tej ;)
Mejor:
Widzę, że się nie zrozumieliśmy. Gdybym powiedział "Wawrzyniak jest najlepszym piłkarzem na świecie" (bez przedstawienia jakichkolwiek argumentów), to czysto teoretycznie, liczyłby się ktoś z moim zdaniem? Mówienie, że piłkarz X jest najlepszy to tylko puste słowa.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMaradona był geniuszem w swojej epoce. Messi jest geniuszem w tej ;)
--- Koniec cytatu ---
Diego może i był geniuszem, ale zapewniam Cię, że nie jedynym i największym w swoich czasach. A i jeśli dobrze wyciągnąć wnioski z poprzedniego zdania, to tak samo jest i dzisiaj.
Bezmyślne przekrzykiwanie się nazwiskami jest po prostu bezsensowne. Lepiej mieć do powiedzenia coś więcej.
Nawigacja
[#] Następna strona