Archiwum > Sport
Real Madryt - transfery, newsy
MichuVeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWbrew pozorom kontakt był (17sek lub 36sek). Uderzenie nogą o nogę w pełnym biegu w licznych przypadkach prowadzi do wywrotki, i nie jest to tylko zwykłe tłumaczenie CR'a. Decyzja sędziego bardzo dobra jednak, bo o faulu nie ma mowy.
PS. Dla potwierdzenia przykładu Navasa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
A teraz Cię zaskocze. Wstawiasz takie same filmiki z Neymarem. Tyle że Ney ma mniejszą masę niż Cristiano a i także nie wywraca się w tak żenujący sposób jak portugalczyk, który jest taki silny...
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA teraz Cię zaskocze. Wstawiasz takie same filmiki z Neymarem. Tyle że Ney ma mniejszą masę niż Cristiano a i także nie wywraca się w tak żenujący sposób jak portugalczyk, który jest taki silny...
--- Koniec cytatu ---
Ja akurat nie wstawiam, tylko komentuje. Mówmy o konkretach, a nie o jakichś tam "filmikach". Ostatnią sytuacją jest chyba ta: Spoiler for Hiden: I nie ma tam najmniejszego kontaktu, a lewa noga Neymara szuka nogi obrońcy i zostaje z tyłu. W opozycji CR, który próbuje biec do przodu i czubkiem buta natrafia na stopę przeciwnika. No jakby nie patrzeć dwie różne sytuacje. Obie zinterpretowane poprawnie przez arbitrów. A tłumaczenie, że ma mniejszą masę to tylko marna wymówka, co ma powiedzieć taki Valbuena, Giovinco czy Modrić. Nie wspominam już wcale o tym: "tak żenujący sposób".
MichuVeB:
Sorki Mejor ale ta ''symulka'' Neymara wygląda bardziej realistycznie niż Cristiano. A poza tym Ty jesteś kibicem Realu ja Barcy i nigdy nie dojdziemy w tej kwestii do porozumienia, każdy broni swojego zawodnika.
Mejor:
Nienawidzę takich dyskusji jak teraz właśnie, bo do niczego nie prowadzą. Ja już nie wiem jak uderzenie w nogę przeciwnika może wyglądać mniej "realistycznie" niż brak uderzenia. I żeby było jasne wcale nie bronię CR, bo zrobił źle, właściwie to on wbiegł w obrońcę. Poczuł kontakt i upadł, a mógł z tej akcji wyciągnąć zdecydowanie więcej.
MichuVeB:
Więc zakończmy tą dyskusję :P Bo ja Cię szanuje jako człowieka i użytkownika tego prze pięknego forum więc nie warto psuć relacji 8)
Nawigacja
[#] Następna strona