Archiwum > Sport
Manchester United
Zaq:
J/w i Glory Glory Man United!!!
Na początek poruszę temat środowego spotkania z Valencia(towarzyski). United zmierzą się z Valencią o 21 czasu polskiego. Spotkanie to będzie dla United ostatnim przedsezonowym sprawdzianem, przed meczem 9 sierpnia z Chelsea, o Tarczę Dobroczynności.
Pozdrawiam
$RMF$:
coś Manchester szykuje sie na transfery Silvy i Kuna Aguero ;)
Zaq:
On i szykują się od dawna ale obawiam się że nic z tego nie wyjdzie, tak samo jak z Riberym. Nie ma co sugerować się angielskimi brukowcami pokroju Fakt:) Na obecną chwilę nie widzę potrzeby kolejnych wzmocnień, Valencia świetny transfer(udany debiut), Obertan też pokaże klasę, choć na razie kontuzja go trapi, a Owen szczwany lis też się odnajdzie:) Ljajić wykupiony definitywnie z Partizanu też będzie wzmocnieniem. Poza tym coraz częściej teraz będą grali młodzi:)
Pozdrawiam
$RMF$:
Owen będzie najlepszym piłkarzem w Premier Lague w tym sezonie :), niema co Ferguron to doświadczony trener i wie jakie obciążenia powinien mieć Owen na treningach ;)
blackout.:
No,to ja się wypowiem jako wierny fan Manchesteru United. ;)
Manchester United w tym sezonie (wg.mnie) ma tylko jeden cel w Premier League : Mistrzostwo! Owen,to bardzo dobre wzmocnienie (choć może zadziwiające,fani wiedzą dlaczego),błyski talentu pokarze Obertan i Valencia. Dobry po kontuzji może być Owen Hargraves. Choć jakoś do niego i do Park-a Ji Sunga nie miałem sympatii.
Po meczu z Chelsea i Valencią jeszcze raz się wypowiem. 8)
Dziękuję za uwagę. :)
Nawigacja
[#] Następna strona