Archiwum > Sport
Manchester United
mrowa196:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOwen będzie najlepszym piłkarzem w Premier Lague w tym sezonie :), niema co Ferguron to doświadczony trener i wie jakie obciążenia powinien mieć Owen na treningach ;)
--- Koniec cytatu ---
Prawda, zazdroszczę ManU trochę Fergusona, ale z drugiej strony jakby tak w każdym klubie trenerzy siedzieli tyle co on w United to by miał konkurencje, bo zna tą piłkę jak mało kto, on prowadził takie mecze że nawet najstarsi górale tego nie pamiętają.
PERSON:
a ja uważam że ManUtd jak co roku mierzy wyżej i chce zdobyć 3-koronę...
Owen jego piłka sama szuka nie wiem czy ktoś pamięta ale on strzelał bramki z niemożliwych miejsc :P
Valencia podobno dobrze drybluje chodź na meczach nie pokazał nic takiego specjalnego może trema :)
Roo10 będzie teraz zastępować CR,będzie dyrygentem :) Owen/Berbatov będą wspólnikami z Roo na napadzie...w środku Anderson z pewnością będzie wykonywać wolne obok niego Fletcher/Carrick
po prawej lub lewej str Giggs/Nani (zauważyłem że ma podobny styl co CR xD) a w obronie to Evra,Ferdinand,She,Nvl...Macheda będzie wstawiany na "ciężkie chwile" :)
Zaq:
"Valencia podobno dobrze drybluje chodź na meczach nie pokazał nic takiego specjalnego może trema Uśmiech"
Po pierwsze pokazał i gola strzelił w debiucie, na meczach, jakich jak on do tej pory tylko 2 krotnie grał, a mówisz jakby grał cały sezon:)
Będzie dobrze, a co do obrony to Vidic, Rio, Evra i ktoś na zmiany (Brown, da Silvax2, Evans,Cathcart)
Giggs to tylko lewa strona, stąd przydomek magik lewego skrzydła, wielu kibiców Arsenalu wciąz pamięta ten ośmiesząjcy ich rajd zakończony golem, chwile po obronie rzutu karnego wykonywanego przez Bergkampa(bronił Schmeichel).
Nani prawa Środek Hargreaves i Anderson(playmaker), bramka VDS/KUszczak(mecze o mniejszą stawkę,kontuzja VDS)
Atak Roo i.....................Berbatov(Macheda j/w_>Kuszczak, Owen na zmiennika)
Pozdrawiam, GGMU!!!
goree:
Valencia -pokarze klasę
Obertan -wielka niewiadoma
Owen - Ferguson lubi zaskakiwać :)
Spodziewam się jeszcze 1 transferu :)
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpodziewam się jeszcze 1 transferu :)
--- Koniec cytatu ---
Ja,również,a dokładniej - Silva albo Aguero. :)
Nawigacja
[#] Następna strona