|
|
|
cinosław
|
a zrobił byś tak z Fifą Street <szok>?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesmaniac
|
ściągam  jak dla mnie niezła giera w przerwie między pesem  Chętnie looknę na PC  a i taka mała sprawa .. co się stanie jak wrzucę na dysk C: ? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2009, 20:31:25 wysłane przez pesmaniac »
|
|
fifa sucks ! PES 3, PES 4 , PES 5, PES 6, PES 2008, PES 2009, PES 2010 ...[PES 2011 !] Rulz. Peace \m/ Only waiting. No comment. POMOC PES -> gg 7468430 -> przedstaw się 
|
|
|
|
mrowa196
|
Wrzuciłby ktoś to na inny serwer? Ale w partach do 80MB bo mam słabego neta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Waco WPP
Piłkarz ekstraklasy

"Diil Gang Ziom równa się prawdziwy Hip Hop"
 Windows XP
Browser:
 Chrome 2.0.172.39
|
a zrobił byś tak z Fifą Street <szok>?? Wystarczy zrobić tak samo tylko że ściągnąć FIFE Street zamiast Football Kingdom  a i taka mała sprawa .. co się stanie jak wrzucę na dysk C: ? Gra się nie uruchomi bo jest skonfigurowana pod dysk D (jakoś tak akurat zainstalowałem  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesmaniac
|
Gra się nie uruchomi bo jest skonfigurowana pod dysk D (jakoś tak akurat zainstalowałem  ) to do d*py ..  a nie dało by rady pod dysk C ?? pokombinowałbyś ? z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
fifa sucks ! PES 3, PES 4 , PES 5, PES 6, PES 2008, PES 2009, PES 2010 ...[PES 2011 !] Rulz. Peace \m/ Only waiting. No comment. POMOC PES -> gg 7468430 -> przedstaw się 
|
|
|
|
inzaghi
|
Wystarczy zrobić tak samo tylko że ściągnąć FIFE Street zamiast Football Kingdom  Gra się nie uruchomi bo jest skonfigurowana pod dysk D (jakoś tak akurat zainstalowałem  ) A jeżeli ja nie mam dysku D, tylko F?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Waco WPP
Piłkarz ekstraklasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 2.0.172.39
|
Dobra jak chcecie mieć na dysku C to tak, skopiujcie grę na C i uruchomcie PCSX2 dalej Konfiguracja -> Konfiguracja -> Cdvdrom -> Konfiguruj i tam zamiast D:\bc-foot.iso wpiszcie C:\bc-foot.iso. Jak będzie jeszcze jakiś problem to spróbujcie też zmienić Bios'a bo Podobno każdy komputer potrzebuje innej konfiguracji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesmaniac
|
ok tenks  spróbuję jak ściągnę .. po jaką cholere ktoś dzielił party po 20 MB  masakra .. i jeszcze te limity na rapidzie .. masakra  zna ktoś program taki żeby te wszystkie linki wkleić i żeby sie ściągało ? z góry dzięki @EDIT: już mam  (google help's  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2009, 10:42:23 wysłane przez pesmaniac »
|
|
|
|
|
|
zocha516
Gość
|
Chce zagrac meczyk to wyskakuje mi bład 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz cfc
|
Panowie nie chce ściągać na darmo działa to??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Janek994
Starszy junior
Bruk-Bet Nieciecza !! 1922 !!
 Windows Vista
Browser:
 Chrome 2.0.172.39
|
Ej to można tak tez inne gry z PS2 przerabiać???...jak tak to może by się FIFE Street 2 tak pyknęło a wracając do tematu to ciekawe czy komuś się da to uruchomić bo gierka wygląda bardzo fajnie szczególnie dla fana PES 6  Prosił bym bardzo o podanie na forum czy komuś chodzi poprawnie ta gierka i czy są tam może jacyś licencjonowani piłkarze??Bo sądząc po screenie to musieli coś uzyskać skoro mają prawa do Nakamury.. 
|
|
|
|
|
|
Bruk-Bet Nieciecza 1922
|
|
|
|
patryk'95
|
Ej to można tak tez inne gry z PS2 przerabiać???...jak tak to może by się FIFE Street 2 tak pyknęło a wracając do tematu to ciekawe czy komuś się da to uruchomić bo gierka wygląda bardzo fajnie szczególnie dla fana PES 6  Prosił bym bardzo o podanie na forum czy komuś chodzi poprawnie ta gierka i czy są tam może jacyś licencjonowani piłkarze??Bo sądząc po screenie to musieli coś uzyskać skoro mają prawa do Nakamury..  fifa street 2 działa na emulatorze ale tylko na pojedynczych meczach, kariery nie skonczy sie ale i tak trzeba miec dobry komputer
|
|
|
|
|
|
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOŚĆ OGARNIA CRACOVII ŚWIAT !
|
|
|
|
lukasz cfc
|
Ale próbował ktoś tak zrobić z tym Football Kingdom?? ziała to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Waco WPP
Piłkarz ekstraklasy

Windows XP
Browser:
 Chrome 2.0.172.39
|
W tej grze są tylko reprezentacje i to tez nie wszystkie, wiem bo odpaliłem (3 FPS'y  ) i ogarnąłem menu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.pesleague.pl
|