|
|
|
jackiejack
|
Ty sobie musisz sam sobie sciągnąć i odpalić na emulku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Waco WPP
Piłkarz ekstraklasy

"Diil Gang Ziom równa się prawdziwy Hip Hop"
 Windows XP
Browser:
 Chrome 2.0.172.39
|
szkoda że nikt nie przerobił gry Killzone 2 albo Gears of War 2 żeby chodziła na PC Jak masz komputer lepszy niż są w NASA to śmiało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Janek994
Junior
Mały klub, wielka wiara ...:::LKS!!!:::...
 Windows Vista
Browser:
 Chrome 2.0.172.39
|
Czyli co opłaca się "bawić" z tym czy nie??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz cfc
|
Ludzie napiszcie czy to działa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukasz cfc
|
Nie Ściągajcie Tego!!! Tak Jak Napisał Zocha Jest Błąd I Do Tego Mam Zrypaną Grafe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMeK
|
Jak ściągne gre to na ps2 bedzie dzialac rozumiem?;] mam moja czarnulke wiec chcialem ja jeszcze wykorzystac przed sprzedaniem ;p
|
|
|
|
|
|
Czy wiesz że 99% idiotów czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno  Jeśli jesteś debilem, nie pisz do mnie pm.
|
|
|
Waco WPP
Piłkarz ekstraklasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.2
|
Pewnie że będzie działać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMeK
|
Powiedzcie mi jak to nagrac? Scaiglem wypakowalem. Mam plik bc-foot.iso i jak odpalam deamonem tworzy mi wu\irtualny dysk powiedzmy (E):costam. No i problem w tym ze jak probuje otworzyc ten dysk to pokazuje sie komunikat: System Windows nie moze czytac z tego typu dysku. Dysk moze byc uszkodzony lub uzywa formatu niezgodnego z systemem Windows.
|
|
|
|
|
|
Czy wiesz że 99% idiotów czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już na to za późno  Jeśli jesteś debilem, nie pisz do mnie pm.
|
|
|
|
kamilczesio4
|
Ej a jakie trzeba mieć wymagania kompa??? Bo podobno te gry na ps2 wymagają strasznie dużo Mam dobry komputer ale nie wiem czy starczy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Waco WPP
Piłkarz ekstraklasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.2
|
Powiedzcie mi jak to nagrac? Scaiglem wypakowalem. Mam plik bc-foot.iso i jak odpalam deamonem tworzy mi wu\irtualny dysk powiedzmy (E):costam. No i problem w tym ze jak probuje otworzyc ten dysk to pokazuje sie komunikat: System Windows nie moze czytac z tego typu dysku. Dysk moze byc uszkodzony lub uzywa formatu niezgodnego z systemem Windows.
Wystarczy że nagrasz plik bc-foot.iso na płytę i odpalisz na PS 2, będzie działać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jackiejack
|
jaką na ps2 przeróbke żeby gry chodziły?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamasop
Piłkarz C klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.2
|
Jeśli jedna gra mi się powoli emulowała w PS2 to ta także musi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMeK
|
Słyszałem o takim czymś jak Swap Magic ale nie wiem co to jest, jak to się używa itp.  Jak wiadomo zaden pirat nie pojdzie na nieprzerobionej konsoli.. i do tego wlasnie sluzy Swap magic to taki program dzieki ktoremu mozna grac na ps2 na piratach  czyli sciagniete gry z neta beda chodzic na konsoli ;] Wkladamy plyte z SWAP MAGICIEM wybieram jedna z opcji, wyciagamy plyte ze Swapem, wkladamy z nagranym obrazem jakiejs gry i let's go ;] Mam Swap Magic 3.8 i zadna sciagnieta gra nie odmowila mi posluszenstwa ;>
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2009, 18:47:25 wysłane przez eMeK »
|
|
|
|
|
|