Archiwum > Sport

Ekstraklasa i 1 liga sezon 2011/2012 Mecze,transfery,itp

<< < (12/165) > >>

kamilczesio4:
Koniec meczu Legia wygrała po ciężkim i nie łatwym meczu z Arka 1-0.Moim zdaniem meczyk tak bardzo wyrównany ale Legia była troszeczkę lepsza :)

Cesc Fabregas:
Koniec. Arka 0-1 Legia Warszawa (w typerze mi weszło :D )

Oglądałem 2 połowe. Minimalna przewaga Legii - głównie bicie głową w mur. Arka stwarzała sobie okazje, ale była nieskuteczna. Piękna bramka Rybusa z wolnego i po meczu.

eMeK:
Korona - Lech 0:5  zajebisty wynik, cenne zwyciestwo i cenne 3 punkty na trudnym terenie ;D az takiego wynik sie nie spodziwalem..

Nareszcie skrzydla nam graja :) Peszko w poprzedniej kolejce pierwsza bramka w Ekstraklasie a dzisiaj znowu trafienie, Wilk ktory za Smudy nie gral nic widac ze odnajduje pomalu forme. Wreszcie pomoc dobrze zaczyna funkcjonoiwac. Stilic odnajduje sie, kolejna asysta w tym meczu. Bandrowski po raz pierwszy od dluzszego czasu nie mial glupich strat a takze nie holowal pilki w poprzeek boiska.
Bardzo dobry mecz Gancarczyka, w obronie perfekcyjny, nie do przejscia a na dodatek zaliczyl asyste. Piekny debiut.
Nastepna rzecz ktora rzucila mi sie w oczy.. Nareszcie mamy dobrego bramkarza... Z tym nieudacznikiem Kotorowskim ?Korona napewno by cos strzelila. Kasprzik takze dobre zawody. Wynik troche moze mylic bo Korona tak fatalnie nie zagrala. Tez mieli swoje sytuacje, ale my mamy Kasprzika :) Korona moze namieszac w tej lidze jeszcze...

KKS!!

kamilczesio4:
No i koniec meczu Lecha i po wielkiej miazdze nad Koroną została liderem po 2 kolejce Ekstraklasy mimo iż 5 zespołów ma komplet punktów,ale lech ma najlepszą statystykę bramek 8:1.Bramki ciekawe ładne dla oka tak samo gra Lecha,a Korona no cóż zobaczyła jaka jest przepaść nad 1 ligą a Ekstraklasa.Ale myślę że Korona ze średniakami będzie raczej walczyć jak równy z równym.
Już nie mogę się doczekać 3 kolejki będzie równie ciekawie.

kuba19934:
nie powiedziałbym ze korona to 1 liga a lech ekstraklasa.
fakt w tym meczu była przepasc ale wszystko ustawiła pechowa bramka samobojcza.
podcieła koronie skrzydła.
lech to wielka druzyna i bedzie mistrzem a korona miejsca 5-7 jak najbardziej czyli wysoko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej