Archiwum > Sport
Ekstraklasa i 1 liga sezon 2011/2012 Mecze,transfery,itp
Lahombre:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak jak już pisałem, wolałbym już Lecha jako mistrza. Śląsk nie przejdzie nawet drugiej rundy, jestem tego pewien. Najsłabszy mistrz od wielu lat.
--- Koniec cytatu ---
Mówisz, że Lech wtedy prędzej coś by zdziałał w Europie ?
Aha.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŚląsk jak na mistrza Polski jest po prostu słaby jak wino przepuszczane przez obrus.
--- Koniec cytatu ---
Hę ?
JAK NA MISTRZA POLSKI :x
Rzeczywiście, polska liga jest tak silna, że hańbą jest to iż teraz owym mistrzem został Śląsk.
$RMF$:
Szkoda mi Ruchu, bo Fornalik to świetny fachowiec
Florq:
barthez7 - oglądałem. To było widać, że grają jakby im się nie chciało. No tak, śmierdzące lenie tam grają, zapomniałem. Kirmy nie Kirmy, Jaliensy i inne kur.wy.
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak jak już pisałem, wolałbym już Lecha jako mistrza. Śląsk nie przejdzie nawet drugiej rundy, jestem tego pewien. Najsłabszy mistrz od wielu lat.
--- Koniec cytatu ---
A po czym to wnioskujesz? Nieprzejście 2 rundy eliminacji było by wstydem nawet dla LKS Niecieczy. Troszkę, szczęścia w losowaniu i w ostatniej rundzie eliminacyjnej gra się z takim Partizanem czy Dinamem Zagrzeb, którzy są jak najbardziej do pokonania.
Śląsk strzelił najwięcej bramek w tym sezonie z całej ligi, jest dobrze poukładany taktycznie, i co ważne ma styl, który pozwala na grę w pucharach z nadziejami na sukces, czyli gra z kontry i ma bardzo dobre stałe fragmenty gry, po których strzela najwięcej bramek i to czasem po dośrodkowaniach z 40 metra, a jak wiadomo tak najłatwiej strzelić bramkę, gdy gra się z mocniejszym rywalem.
I nie ma też co porównywać ostatnich wojaży w pucharach, które wcale nie były takie złe(pokonanie Dundee i Austre Wiedeń) bo to był pierwszy występ Ślaska na arenie europejskiej od wielu lat.
Dobrze przygotowany zespół i szansa na LM jest, zresztą zobaczymy za ponad 3 miesiące jak to na prawdę będzie.
ebolek22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA po czym to wnioskujesz? Nieprzejście 2 rundy eliminacji było by wstydem nawet dla LKS Niecieczy. Troszkę, szczęścia w losowaniu i w ostatniej rundzie eliminacyjnej gra się z takim Partizanem czy Dinamem Zagrzeb, którzy są jak najbardziej do pokonania.
--- Koniec cytatu ---
Są do pokonania,ale nie przez Polski zespół.Okazało, że można połowę meczów na wiosnę przegrać, a i tak zostać mistrzem.Ta liga jest niepoważna żenujący poziom.Żeby grać w LM trzeba sobą jakiś przyzwoity poziom prezentować.
Nawigacja
[#] Następna strona