Dział Ogólny > PES 4
To nie feer w Pucharze Dnia
Lusik16:
Chyba powinien ustawic haslo? Jezeli ktos ma dobry wzrok widzi "Jeżeli któryś z zadeklarowanych graczy zdradzi hasło, turniej zostanie przerwan" Wiec vivi juz zlamal zasade
VAT:
Gwoli ścisłości autor wątku w innej sprawie go założył. A co do wywalenia graczy. Wcześniej jak już pisałem nie dało się wejść bo vivi ustawił limit osób w pokoju. I dlatego Wisła i Lech nie mogli wejść przed 18. I niczemu tu nie jest tu winien mikesz. Jest z naszej społeczności więc dlaczego nie maiłby z nami przebywać? Vivi banował graczy z pesleague ale jakieś obce elementy siedziały i to one blokowały wejście. Na screenie widać 2 obcych. Z pesleague było 7 i dwóch obcych, którzy blokowali wejście Lechowi i Wiśle.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Poza tym jeśli maciek piszesz o zasadach to vivi ich nie dotrzymał. Nie było żadnego hasła. I czy na mircu też wywalasz tych, którzy nie biorą udziału w pucharze? Chyba jeśli ktoś jest z pesleague.pl to ma prawo z nami przebywać czy gra czy nie.
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChyba powinien ustawic haslo? Jezeli ktos ma dobry wzrok widzi "Jeżeli któryś z zadeklarowanych graczy zdradzi hasło, turniej zostanie przerwan" Wiec vivi juz zlamal zasade
--- Koniec cytatu ---
pokój był ustawiony na odpowiednią liczebę graczy - zadeklarowanych. Wiecie dokładnie, kto ma grać, a kto ma nie grać. Traktoaliśmy was jako dorosłych wiec chyba kazdy zdawał sobie sprawe ze swojego zachowania
Lusik16:
widac Yoko i Show. Z tego co wiem oni nawet nie maja konta na pesleague.pl a Vivi27 powinien ustawic haslo i je podac. A czy to moja wina ze tych dwoch weszlo i blokowalo?
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidac Yoko i Show. Z tego co wiem oni nawet nie maja konta na pesleague.pl a Vivi27 powinien ustawic haslo i je podac
--- Koniec cytatu ---
jezlei były osoby powinien je wyrzucić... gracze powinni być conajmnie 15 minut przed turem.
Nawigacja
[#] Następna strona