Dział Ogólny > PES 4
To nie feer w Pucharze Dnia
mikesz:
Maćku.pl mikesz tu nie jest winien bo 2 godziny wcześniej rozmawialiśmy czy Puchar Dnia jest rozgrywany na MIRCU . Sam udzieliłęś mi odpowiedzi na moje pytanie , że owszem. Więc widząc pokój pesleague wszedłem na niego . Mam mecze francuskiej ligi do rozegrania
Vviego słowa że wyjdź stąd znaczy z pokoju mnie zdenerwowały i napisałem żeby mnie zbanował.
Jak napisałem tak zrobił.
Inne pokoje strasznie zamulały żeby grać.
Także vivi - mikesz to nie nalepka na piwie żebyś sobie gębe wycierał.
Pozdrawiam
vivi27:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPytanie do viviego - jaka była motywacja takiej decyzji
--- Koniec cytatu ---
Nie wyrzucilem bo bylo juz po losowaniu par czyli 18.10 - vat nie robisz za rzecznika nie udzielaj sie tyle, a Lech naucz sie przychodzic na czas - przypominajac Twoje slowa chciales wejsc o 18.30 - wiele za pozno...
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETakże vivi - mikesz to nie nalepka na piwie żebyś sobie gębe wycierał.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Tyczy sie obydwu stron.
Lusik16:
Vivi o 18:30 wszedłem bo dopiero wtedy wyszla jedna osoba i bylo jedno miejsce wolne rozumiesz? Zobaczyłem że nie ma mnie na liscie w
REJESTRACJA lub LOGOWANIE więc się wkurzyłem i zacząłem pisac. bylem o 18:00 juz wtedy bylo 9 osob! Więc nie mogłem wejśc Vivi następnym razem ustaw hasło i je podaj !
Maciek pl - Przestań go bronic każdy wie jaki on jest, nikt z peslaunchera go nie lubi, podobno wielu osobom pozmieniał wyniki itp.
szlachta1908:
wystarczyło otworzyc tylko zapisy by reszta dobiła przejsc sie po pokojach bo nie wszyscy wiedzieli o pucharze zareklamowac go, zawodnicy chcieli sie zapisac pytali sie o 17-45 a zapisy juz były zamkniete , a tych ktorych nie ma a zapisali sie wstawic walkowery i nie było by problemow rzadnych .
Nawigacja
[#] Następna strona